40.000tl Bütçe elektrikli bisiklet önerisi

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
40.000
40.000tl Bütçem var, 500w veya üstü hızlı gidebilen (Saatte 40km hızla gitse yeter) yokuş çıkabilen elektrikli bisiklet önerebilir misiniz?

İşim 6km uzakta ve her gün gidip geleceğim.

Skyjet Robusto Premium Nasıldır? Alınır mı yoksa aynı fiyata daha iyileri var mı?

Birde gaz kolu da olması lazım, frenler disk olsun sorun değil, daha sonra hidrolik takarım ben

40.000tl Bütçem var, 500w veya üstü hızlı gidebilen (Saatte 40km hızla gitse yeter) yokuş çıkabilen elektrikli bisiklet önerebilir misiniz?

İşim 6km uzakta ve her gün gidip geleceğim.

Skyjet Robusto Premium Nasıldır? Alınır mı yoksa aynı fiyata daha iyileri var mı?

Birde gaz kolu da olması lazım, frenler disk olsun sorun değil, daha sonra hidrolik takarım ben
Elinde normal bisiklet varmıdır?

Alba Explorer kaç w motor gücüne sahip ki? Skyjet Robusto sanki daha iyi gibi; Daha büyük tekerlek, motor gücü 750w. Araştırmalarıma göre ağlam bir şeye benziyor. Sen ne diyorsun?
Şimdi Baktım dedğin modele matıklı ama kulanım şartlarına göre değişir ama yorulara baktığı frenleri değiştir Shimano mt 200 tak seni görtürür

Şimdi Baktım dedğin modele matıklı ama kulanım şartlarına göre değişir ama yorulara baktığı frenleri değiştir Shimano mt 200 tak seni görtürür
Zaten yokuş çıkacağım ve hızlı olmasını istiyorum, ağırlığı benim için sorun değil. Ve evet frenleri zaten değiştireceğim. Peki sanırım bu fiyat bandında skyjet robusto en iyisi gibi

Geri