245kf-5070 55K vatan bayram sistem

245k işlemci 9700x ile ortalamada eşit performans veriyor, oyun için mis gibi işlemci. Millet bişi uyduruyor herkes peşinden koyun gibi gidiyor..

245k işlemci 9700x ile ortalamada eşit performans veriyor, oyun için mis gibi işlemci. Millet bişi uyduruyor herkes peşinden koyun gibi gidiyor..
bende 7600 işlemci var ama intele geçmek istiyorum sence 245KF geçilir mi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum neden bilmiyorum ama hiç intel kullanmadım çok merak ediyorum amdden sıkıldım :D

bende 7600 işlemci var ama intele geçmek istiyorum sence 245KF geçilir mi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum neden bilmiyorum ama hiç intel kullanmadım çok merak ediyorum amdden sıkıldım :D
7600 den 245k ya ben olsam geçmem. Eğer amd ile çok sorun yaşamıyorsan bir nesil daha beklerim

sorun yaşamıyorum fakat intel sistem kullanmak istiyorum merak ediyorum performansı vs. nasıl tamamen keyfi yani

Bu sistemi alır eldekilerle güzel bir karma yapar, kalan parçaları da satarım gibi bir plan varsa mis gibi olur.

Hala stok var gerçekten ilginç :) Hiç ihtiyacım yok ben bile almamak için zor tutuyorum kendimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani yt de başka oyun testi falanda görmedim o yüzden kaç FPS vereceğini bilmiyorum, birde ultra işlemcilerde en az 6400 MHz ram hızı olmalıymış diyorlar
Youtube da test ler var hocam. Sen hala düşünüyor musun :)

Hala stok var gerçekten ilginç :) Hiç ihtiyacım yok ben bile almamak için zor tutuyorum kendimi.

Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF

Bayramdan sonra durarsa direk alicam

Geri