🔥İndirim 5070 Vatan Sistem 55.000TL

Konusu açılmıştı daha önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat hoşuma gitti baya bunlarda ssd çıkarıp RAM 32 yapmazmıyız vatana gidip ?

vatan şubelerinden alabiliyormuyuz yoksa sadece web siparişimi ?

Evet çok saçma hiçbir upgrade yapmana gerek yok kasa/soğutms tarafında yaparsan yaparsın sadece

Yükseltmeler gereksiz içindekini satıp sıfır alırsın

Anakart 4k
16gb ram 10k
U5 245kf 8k
Kasa+psu 4k
29k kalıyor işlemci soğutucu çıkınca dediğin gibi 28 e geliyor ama 9070xt yi 30k ya amazon depodan almak çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.Sistemin uygun kalan tarafı hazır al kullan kısmı.
Senin dediğine göre ssd hediye veriyorlar galiba koy 5k daha oraya

Evet çok saçma hiçbir upgrade yapmana gerek yok kasa/soğutms tarafında yaparsan yaparsın sadece

Yükseltmeler gereksiz içindekini satıp sıfır alırsın

Anakart 4k
16gb ram 10k
U5 245kf 8k
Kasa+psu 4k
29k kalıyor işlemci soğutucu çıkınca dediğin gibi 28 e geliyor ama 9070xt yi 30k ya amazon depodan almak çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.Sistemin uygun kalan tarafı hazır al kullan kısmı.
Hocam kasayı msi yapıcam soğutma tarafında sizce nasıl bir yükseltme yapmalıyız ?

Hocam kasayı msi yapıcam soğutma tarafında sizce nasıl bir yükseltme yapmalıyız ?
Maddi olarak zorlanmayacaksanız THERMALTAKE view 380xl yapın baya büyük geniş bir kasa + 850w Gold psu. Boş kasa fiyatı en indirimli zamanında 6650tl idi psu ile fiyatına değer gibi.

Maddi olarak zorlanmayacaksanız THERMALTAKE view 380xl yapın baya büyük geniş bir kasa + 850w Gold psu. Boş kasa fiyatı en indirimli zamanında 6650tl idi psu ile fiyatına değer gibi.
Zorlar beni hocam kasayı zaten msi mag force yapıyorum, işlemci soğutucu için sordum aslında öneriniz var mı diye

agalar bu sistem için bi özelleştirme önerisi alabilir miyim bütçesel sıkıntı yok rgb 2x32 yaptım corsair diğer kısımlarda yardıma ihtiyacım var

agalar bu sistem için bi özelleştirme önerisi alabilir miyim bütçesel sıkıntı yok rgb 2x32 yaptım corsair diğer kısımlarda yardıma ihtiyacım var
Kasa dışında özelleştirme yapmanı tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,636
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri