Bütçem en fazla 20.000 TL. Zaten 20.000'i geçerse ps5 slim alırım. Açıkçası hiçbir yerde bulamadım sıfırını ve tabi ki biliyorum konsol 5-6 yıl önce çıktı piyasada sıfırını bulamam. Ama Nintendo Switch bile hala sıfır olarak satılıyor. Series s ve x için neden aynı şey geçerli değil anlayamıyorum. Şunu da söyliyim, eğer sıfırını bulamazsam ps5 slim alacağım. Ama sıfırını bulursam benim için çok iyi olur. Kısaca şuan da piyasada (web alışveriş siteleri, bazı mağazalar vs.) series s bulabilir miyim?
Bütçem en fazla 20.000 TL. Zaten 20.000'i geçerse ps5 slim alırım. Açıkçası hiçbir yerde bulamadım sıfırını ve tabi ki biliyorum konsol 5-6 yıl önce çıktı piyasada sıfırını bulamam. Ama Nintendo Switch bile hala sıfır olarak satılıyor. Series s ve x için neden aynı şey geçerli değil anlayamıyorum. Şunu da söyliyim, eğer sıfırını bulamazsam ps5 slim alacağım. Ama sıfırını bulursam benim için çok iyi olur. Kısaca şuan da piyasada (web alışveriş siteleri, bazı mağazalar vs.) series s bulabilir miyim?
Konudaki ikici mesajda Microsoft'un konsol olarak Asya ve Avrupa'dan çekildiği için cihaz bulunamadığını yazmıştım ben. Olanlar da değerinin çok üstünde.
Çoğu ürünümü ikinci el kullanılmamış & az kullanılmış şekilde alıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Neden ikinci ele karşı olduğunuzu anlayamadım açıkçası aralarında bariz fark olan iki konsolun ikinci el garantili temiz olanını daha düşük donanımlı sıfır konsolu almaya yeğlerim.
Series S in Sıfırına Gerek Yok Ürün Depolama Olarak Yetersiz çok fazla yanal harcama yapman gerekiyor o harcamalarla series s i birleştirdiginde ps5 parası ödemiş oluyorsun