Steam ve Epic Games'i kapatabilecek kanun Meclise sunuldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanıyla görüşen yayıncıların çabası yetmedi. Bu kanun ilk düşünüldüğü haliyle Meclise gitti. Buna göre Steam'in Türkiye'de temsilcilik açması istenecek. Büyük ihtimalle açmayacaktır. Bunun sonucunda bant daraltılması ve erişime engellenme ihtimali bulunuyor. Bugünlerde herkes İran savaşına odaklanmışken böyle bir şeyden haberiniz olmayabilir. Haberi buradan okuyabilirsiniz.

Biz kaybedicez hem kdv alamicaklar hemde zevkimizden olcaz.Ayrıca steam gibi firmalar bu cezaları bizden muhtemelen çıkarır.

Oğlum sakın gıkınızı çıkarmayın, şimdi bir de bunlar steamden yapılan takaslar için şirket kurdurup vergi alırlar

GoodbyeDPI baba kurtarır discordda olduğu gibi.

şuanlık 18 yaş altı olan düşünsün 18 yaş üstünü fazla etkilemez bu. tabi durum böyle devam ederse geçmiş olsun. ki ben 18 yaş altı olan arkadaşların neredeyse hiç birinin ebeveyn i oyun kontrolü gibi uzun işlere girmeyeceğine eminim. onu geçtim görsellerde çıplaklık olan oyunlardan tut şans faktörü olan her şeye kadar bütün oyunların da bu gidişle yasaklanacağını düşünüyorum ilk adım atılırsa devamı gelir maalesef ki.
Bence bu çok iyi bir karar; fakat oyunların 18 yaş altı çocuklara yasaklanmasının yanında, devletin onlara sosyal bir alternatif de sunması gerekir. Zira çocukları doğru yönlendirmek gerekiyor.

Oyyyy oyyy. Oyun keyfinin içine de edilmez ki. Adamlar kdv kesiyor vergisini veriyor. Daha ne istiyorsunuz ulan?

Geri