thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,006
Hawk Fab v6 kullanıyordum belimi ağrıttığı için yeni koltuk arıyorum ofis yönetici koltuğu da olur gaming koltuğu da olur memnun kaldığınız koltuk var mıdır?
hawk başta çok iyiydi 3 yıl olmak üzereydi belim ağrımaya başlayınca sattım 1 aydır idareten bir koltuk kullanıyorum ofis koltuğu bile değil belim yine ağrıyınca artık sağlam bir koltuk arayım dedim exvegaya baktım teşekkürler değerlendireceğimexvega andremoda kullanıyorum kumaş olanından 2 sene olucak hala ilk günki gibi temizliğini falan 2 kere koltuk yıkama makinasıyla yaptım süngerleri hala aynı visco süngerdi sanırım ekleterek almıştım masaj özelliğide var fakat öyle ahım şahım değil sadece sırtlık minderinde küçük bir motor var ve titreşim yapıyor ama ginede yoktan iyidirBen eklentilerle birlikte 11k civarlarına almıştım kendi sitesinden ozamanlar .
şu model hocam yazılar farklılık gösterebiliyor mesela benimkinde sırt kısmında exvega yazıyor boyun yastığındada aynı sekilde bunda sadece boyun yastıgında yazıyor ama alırsanız gelicek olan benimkiyle aynıda olabilir zaten yazıdan dolayı çokta kafaya takmamamk lazımhawk başta çok iyiydi 3 yıl olmak üzereydi belim ağrımaya başlayınca sattım 1 aydır idareten bir koltuk kullanıyorum ofis koltuğu bile değil belim yine ağrıyınca artık sağlam bir koltuk arayım dedim exvegaya baktım teşekkürler değerlendireceğim
birde ıkea markus var fakat sırt kısmından dolayı pek dayanıklı gibi durmuyor fakat taksit ve 10 yıl garantisi var diyor sitede değerlendirilebilir gibihawk başta çok iyiydi 3 yıl olmak üzereydi belim ağrımaya başlayınca sattım 1 aydır idareten bir koltuk kullanıyorum ofis koltuğu bile değil belim yine ağrıyınca artık sağlam bir koltuk arayım dedim exvegaya baktım teşekkürler değerlendireceğim
exvegaşu model hocam yazılar farklılık gösterebiliyor mesela benimkinde sırt kısmında exvega yazıyor boyun yastığındada aynı sekilde bunda sadece boyun yastıgında yazıyor ama alırsanız gelicek olan benimkiyle aynıda olabilir zaten yazıdan dolayı çokta kafaya takmamamk lazım
Kutulama falan gayet iyiydi fakat birkaç basit vida eksikti onuda kendim hallettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde ıkea markus var fakat sırt kısmından dolayı pek dayanıklı gibi durmuyor fakat taksit ve 10 yıl garantisi var diyor sitede değerlendirilebilir gibi
![]()
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 | IKEA
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
birde dikkat edersen ikea koltuğu bildiğimiz dümdüz kumaş fakat bendeki düz kumaş değil daha nasıl söylenir yünlü gibi dokulu yani
aktif olarak exvega andromeda 2025 kullaniyorum tavsiye ederim fiyatlari ne durumda tam bilmiyorum fakat parasina deger
şu model hocam yazılar farklılık gösterebiliyor mesela benimkinde sırt kısmında exvega yazıyor boyun yastığındada aynı sekilde bunda sadece boyun yastıgında yazıyor ama alırsanız gelicek olan benimkiyle aynıda olabilir zaten yazıdan dolayı çokta kafaya takmamamk lazım
Kutulama falan gayet iyiydi fakat birkaç basit vida eksikti onuda kendim hallettim
birde ıkea markus var fakat sırt kısmından dolayı pek dayanıklı gibi durmuyor fakat taksit ve 10 yıl garantisi var diyor sitede değerlendirilebilir gibi
![]()
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 | IKEA
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
birde dikkat edersen ikea koltuğu bildiğimiz dümdüz kumaş fakat bendeki düz kumaş değil daha nasıl söylenir yünlü gibi dokulu yani
aktif olarak exvega andromeda 2025 kullaniyorum tavsiye ederim fiyatlari ne durumda tam bilmiyorum fakat parasina deger
bununda sırtı fileli hocam gene size kalmış ama ben pek yanaşmıyorum bunlara ayrıca kollarıda sabit sanırımbu koltukta baya hoşuma gitti fiyatına göre
9 a exvega vesta almaya karar verdim iyi gibi ne dersinbununda sırtı fileli hocam gene size kalmış ama ben pek yanaşmıyorum bunlara ayrıca kollarıda sabit sanırım
tarsus da markusla aynı zatenisimleri bile aynı nerdeyse
Değerlendirilebilir . Son kararı youtube incelemelerıne bakarak ver derim9 a exvega vesta almaya karar verdim iyi gibi ne dersin