🔥İndirim Thrustmaster F1 Yarış Direksiyonu 12.349 TL - Son 1 Yılın En İyi Fiyatı

TüpnikPiki

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
33
Thrustmaster F1 Wheel Add-On – Resmi Ferrari Lisansına sahip, yüksek hassasiyetli yarış direksiyonu, PlayStation, Xbox ve PC ile uyumludur.

Son 20 tane stok kalmış ve son 1 yılın en iyi fiyatı.
Peşin fiyatına 6 taksit

Ürünü açıkçası bilmiyorum iyi fiyat diye paylaşmak istedim.

https://www.amazon.com.tr/dp/B005PPOBQE

1774287341465.webp

Arkadasımda vardı cok memnundu alacak olanlar ama mutlaka arastırsın sanırım bir kronıgı vardıda unuttum

hocam konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. bende almayı düşünüyorum şu direksiyon setlerinden ama işte beklediğim gibi olmaz bir anda ilgimi kaybederim parası boşa gider gibisinden düşünüyorum. sizce böyle bir şey olur mu?

hocam konudan bağımsız olarak bir sorum olacaktı. bende almayı düşünüyorum şu direksiyon setlerinden ama işte beklediğim gibi olmaz bir anda ilgimi kaybederim parası boşa gider gibisinden düşünüyorum. sizce böyle bir şey olur mu?
arkadaştan logitech g29 ödünç aldım 1 haftaya hevesim kalktı (sadece ets2 oynadım)

Bi süre sonra sıkıyor

Bu iş tamamen sizin merakınız ile alakalı hocam, bende TM T598 ve Pxn VD10 setleri var. PS üzerinden vr ile oynuyorum pc de simracing takılıyorum. Hevesiniz varsa PXN V10 gibi bir cihazla başlayıp şans verebilirsiniz.

Bu iş tamamen sizin merakınız ile alakalı hocam, bende TM T598 ve Pxn VD10 setleri var. PS üzerinden vr ile oynuyorum pc de simracing takılıyorum. Hevesiniz varsa PXN V10 gibi bir cihazla başlayıp şans verebilirsiniz.
hocam az çok ilgim var ama önerdiğiniz cihazlar biraz pahalı geldi bana. öğrenci olduğum için başka önceliklerim var. yemeğe bile zar zor yetiyor param.

Sim ürünleri maalesef ucuz değil hocam. Giriş seviyesi düzgün bir cihaz almak istiyorsanız pxn v10-moza r3 gibi cihazlar tercih etmelisiniz. Daha ucuza tabi ki cihazlar var ama kayışlı ya dişli olduğu için çok güzel hissiyatı olmaz

nasıl yani ha tamam anladım peki tamamını alsak ne kadara patlıyor bilgin var mı?
bi fikrim yok bunun uyumlu olduğu setlerle alakalı, thrustmasterlar pahalı bir tık ve eski teknoloji kaldı artık moza pxn falan var da bunun gibi lisanslı bulamazsınız yani ferrari olmaz başka bir şey olur tabi

Geri