SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,149
Hulya P.Hocam konuyu detaylı okuyun çoğu 1 ms monitör 4-8 ms oluyor
Hulya P.Hocam konuyu detaylı okuyun çoğu 1 ms monitör 4-8 ms oluyor
Daha oyun testi yapmadım ama görüntü çok güzel siyahlar güzel, ölü piksel çıkmadıbeğendiniz mi bende 2k monitör arıyorum
o zaman pc hocasını bekliyelim peki 10 bin civarına çıkarsak dragos elite markasının 500 hz monitörleri daha mantıklı değilmi lg panelmiş onlarda1ms hiçbir ips va monitör değil hocam neredeyse 3ms falandır en iyi ama testi yok sanirim daha
2k değilki onlaro zaman pc hocasını bekliyelim peki 10 bin civarına çıkarsak dragos elite markasının 500 hz monitörleri daha mantıklı değilmi lg panelmiş onlarda
Dragosun herhangi bir ürününü kullanmayi önermiyorum bedava olmadığı sürece 10k ona vermem aslao zaman pc hocasını bekliyelim peki 10 bin civarına çıkarsak dragos elite markasının 500 hz monitörleri daha mantıklı değilmi lg panelmiş onlarda
Hayırlı olsun hocam güzel monitör benceDaha oyun testi yapmadım ama görüntü çok güzel siyahlar güzel, ölü piksel çıkmadı
2k 500 hz monitör mü var ?2k değilki onlar
bu 2 k mı2k değilki onlar
8499 TL 2k 260hz 3ms hocambu 2 k mısadece hz birde ms e baktım ben bu fiyata 2 k monitör
Işık sızması testi, ama videoda hiç belli olmuyorBende sipariş verdim, ZQ27F260L-TUR modelini yarın gelir diye düşünüyorum.
Ürün geldiğinde ölü piksel ışık sızması vs. bilgi verebilir misiniz?
manyak bişeymiş bu hemen almalıyım8499 TL 2k 260hz 3ms hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işık sızması testi, ama videoda hiç belli olmuyor
Incelemesi yok birtek ama fiyatina gore en iyisi şuan kağıt üstündemanyak bişeymiş bu hemen almalıyım
fark ettim ama arkadaş almış güzel olduğunuda söylüyorIncelemesi yok birtek ama fiyatina gore en iyisi şuan kağıt üstünde
Kroniği var mi vesaire onu diyorum ben de incelemesi olmayan benq monitör aldım kullaniyoruz bakalim. Hoparloru cok iyifark ettim ama arkadaş almış güzel olduğunuda söylüyor
link ?Kroniği var mi vesaire onu diyorum ben de incelemesi olmayan benq monitör aldım kullaniyoruz bakalim. Hoparloru cok iyi