🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Ediyo tabii ki %20-30 parlaklık sahneye göre artıp sahneye göre geri azalıyor ve göze batıyo, fps moduna aldım şuan parlaklık sabit (tahminimde fps modunda zaten tepki hızı ultra hızlıda o yüzden sıkıntı yok)
Parlaklık sabit olmalı, sürekli değişiyorsa Contrast enhancer vb ayar açıktır.

Parlaklık sabit olmalı, sürekli değişiyorsa Contrast enhancer vb ayar açıktır.
tayfun hocam sizi bulmuşken sorayım bu markanın 420 hzimi yoksa lenovonun 320 hzmonitörümü

Thunderobot 2K 260hz ürün hakkındaki incelemem:

Görüntü: 10/10 aşırı güzel bi paneli var

Işık sızması: 7/10, 27" için normal bence, normal gözle bu kadar görülmüyor zaten sadece kamerayla belli oluyor

Tepki hızı: 260hz ultra hızlı tepki hızı ayarında çok çok ufak bir ghosting oluyor ama inanın göze batmıyor ve oyun keyfini zirveye çıkarıyor

Ölü piksel: bana 0 ölü piksel 0 sıkışmış pikselle geldi

Kutu içeriği: monitör, stand, DP kablo, 48W adaptör

Montaj/stand: montajı vidasız aşırı basit ve kolay standın alt ayağı metal kendisi ise plastik ve her açıya dönüp yükselip alçalıyo tam bir pivot

Hoparlör: maalesef dahili hoparlör yok

Ayarlar: overclock hız aşma ayarı ile 275hz yapılabiliyor, tepki hızı ayarları stabil ultra hızlı da nerdeyse ghosting yok, görüntü ayarı çok çeşitli, fakat ben tam çözemedim bazı ayarlar açıkken diğerlerine dokunamıyorsun ve bir ayar var parlaklığın sabit kalmasını engelliyor sahneye göre ayar değişiyor o ayarı bulamadığımdan varsayılan profillerden fps moduna aldım şimdilik, ayar menüsü güzel tasarlandı, joystick ile kolayca ayarlanabiliyor viewsoniclerde gibi tuş yok

Bu arada kutu kocamandı, ve monitör baya ağır, kurye televizyon sandı kutuyu

Ekler

• IMG_20260324_011338974.webp
    IMG_20260324_011338974.webp
    838.6 KB · Hit: 112
  • IMG_20260324_000822913.webp
    IMG_20260324_000822913.webp
    557.7 KB · Hit: 105
  • IMG_20260323_213300735.webp
    IMG_20260323_213300735.webp
    635.8 KB · Hit: 105
  • IMG_20260323_201901990.webp
    IMG_20260323_201901990.webp
    335.3 KB · Hit: 106

Işık sızması: 7/10, 27" için normal bence, normal gözle bu kadar görülmüyor zaten sadece kamerayla belli oluyor

Tepki hızı: 260hz ultra hızlı tepki hızı ayarında çok çok ufak bir ghosting oluyor ama inanın göze batmıyor ve oyun keyfini zirveye çıkarıyor

Montaj/stand: montajı vidasız aşırı basit ve kolay standın alt ayağı metal kendisi ise plastik ve her açıya dönüp yükselip alçalıyo tam bir pivot

Ayarlar: overclock hız aşma ayarı ile 275hz yapılabiliyor, tepki hızı ayarları stabil ultra hızlı da nerdeyse ghosting yok, görüntü ayarı çok çeşitli, fakat ben tam çözemedim bazı ayarlar açıkken diğerlerine dokunamıyorsun ve bir ayar var parlaklığın sabit kalmasını engelliyor sahneye göre ayar değişiyor o ayarı bulamadığımdan varsayılan profillerden fps moduna aldım şimdilik, ayar menüsü güzel tasarlandı, joystick ile kolayca ayarlanabiliyor viewsoniclerde gibi tuş yok

Thunderobot iyi marka hocam üzeceğini düşünmüyorum. Bir Asus-MSI değil tabii ama olmakta zorunda değil. Turbox, James Donkey, dragos, Fazeon gibi kötü olduğunu düsünmüyorum. Orta şeker markalarda iyidir. F/p ürünler almamızı sağlar.

Gaming gen de hoparlör diye yazıyordu ama yanlsı mı yazdılar yoksa ben mi yanlıs anladım bilmiyorum.

Thunderobot iyi marka hocam üzeceğini düşünmüyorum. Bir Asus-MSI değil tabii ama olmakta zorunda değil. Turbox, James Donkey, dragos, Fazeon gibi kötü olduğunu düsünmüyorum. Orta şeker markalarda iyidir. F/p ürünler almamızı sağlar.

Gaming gen de hoparlör diye yazıyordu ama yanlsı mı yazdılar yoksa ben mi yanlıs anladım bilmiyorum.
Dahili hoparlör var yazıyor gaming gen de ama açıklamadaki görselli yazılarda hoparlörden bahsedilmiyo bile, hoparlör gibi ciddi bir özelliği yazmamalarından şüphelenmiştim ve haklı çıktım

Dahili hoparlör var yazıyor gaming gen de ama açıklamadaki görselli yazılarda hoparlörden bahsedilmiyo bile, hoparlör gibi ciddi bir özelliği yazmamalarından şüphelenmiştim ve haklı çıktım
Gaming gen e posta vs atıp sorun bence. Yanlıs durum varsa ki öyle gözüküyor düzeltsinler.

renkler çok güzel :p

İnstadan yazdım
Hocam benqda eyecare özelliği var parlakligi ayarliyor o monitörde de vardır kesin bi bakarsan bulursun diye düşünüyorum. Belki uygulamasi vardir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri