AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
hyperx earbuds 2 stok beklemek mi yoksa bunun gibi iem mi almak telefonda kullanmaya
Bu tıslama aslında hep var, yalnızca hiçbir ses çalınmadığı zaman apaçık ortaya çıkıyor. Yani başlarken/dururken değil, hep var, fakat sessizlikte en belirgin oluyor. Elua Ultra da güzel V shape bir iem. Şu an sg 2'den ucuz, tercih edilebilir. Sözün özü giriş seviye iemlerin, iyi olanları kast ediyorum, hepsiyle ses kasılır. Satın almayı belirlemesi gereken hangi türlerin dinlenecek olması bence. Sg 2 ile henüz oyun oynamadım fakat, elua ultra veya aynı fiyat bandında f/p bir iemle çok farkı olmayacak, sonuçta kulak içi kulaklık bunlar. Ufak not: Elua ultra, Hawaii bad boy ile 7hz'in işbirliği ürünü. HBB basshead bir adam. Elua ultrada da bass yüksek. Sadece tizleri daha keskin ve parlak sg 2 red lion'a kıyasla.Baktım hocam, 15 liralık dac ile denedim dediğiniz gibi ses gelirken ve gelmeden önce hafıf bir tısslama oluyor, kaliteli ile denediğimde olmuyor. Şarkının başı ve sonunda da hafif olabiliyor ancak sürekli olmuyor sanırım bu dac çıkarken geliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. SG2'nin type-c versiyonunda sürekli dip ses var diyorlardı ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bence elua ultra bakın, daha iyi kasılıyor sg2'ye göre bence. Bu bide bass versiyonu, düz olanı oyun için daha iyi olur yine.
Squigte frequency responseı bile girilmemiş. Bence hyperx seçenek bile olmamalı.hyperx earbuds 2 stok beklemek mi yoksa bunun gibi iem mi almak telefonda kullanmaya
o ne demek oluyor hocam. ben şuan jbl quantum 50c kullanıyorum iem tecrübem hiç yokBu tıslama aslında hep var, yalnızca hiçbir ses çalınmadığı zaman apaçık ortaya çıkıyor. Yani başlarken/dururken değil, hep var, fakat sessizlikte en belirgin okuyor. Elua Ultra da güzel V shape bir iem. Şu an sg 2'den ucuz, tercih edilebilir. Sözün özü giriş seviye iemlerin, iyi olanları kast ediyorum, hepsiyle ses kasılır. Satın almayı belirlemesi gereken hangi türlerin dinlenecek olması bence. Sg 2 ile henüz oyun oynamadım fakat, elua ultra veya aynı fiyat bandında f/p bir iemle çok farkı olmayacak, sonuçta kulak içi kulaklık bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Squigte frequency responseı bile girilmemiş. Bence hyperx seçenek bile olmamalı.
Squig.link bu sitede birçok insan, kulak simülatörleriyle kulakiçi-kulaküstü kulaklıkları ölçüp ilgili verileri yüklüyor. Yani bir kulaklığın nasıl bir ses tonalitesine sahip olduğunu gösteren frekans tepkisi verileri. Bu hobiyle uğraşan herkesin kullandığı çok yararlı bir database yani. Grafikler her şey değil tabii ki, ama kabaca kulaklığı henüz duymadan hakkında fikir yürütmemize yardımcı oluyorlar.o ne demek oluyor hocam. ben şuan jbl quantum 50c kullanıyorum iem tecrübem hiç yok
Hocam elua ultra nedense çok bass'lı gelmedi bana, sg2 ile aynı gibi geldi neredeyseBu tıslama aslında hep var, yalnızca hiçbir ses çalınmadığı zaman apaçık ortaya çıkıyor. Yani başlarken/dururken değil, hep var, fakat sessizlikte en belirgin oluyor. Elua Ultra da güzel V shape bir iem. Şu an sg 2'den ucuz, tercih edilebilir. Sözün özü giriş seviye iemlerin, iyi olanları kast ediyorum, hepsiyle ses kasılır. Satın almayı belirlemesi gereken hangi türlerin dinlenecek olması bence. Sg 2 ile henüz oyun oynamadım fakat, elua ultra veya aynı fiyat bandında f/p bir iemle çok farkı olmayacak, sonuçta kulak içi kulaklık bunlar. Ufak not: Elua ultra, Hawaii bad boy ile 7hz'in işbirliği ürünü. HBB basshead bir adam. Elua ultrada da bass yüksek. Sadece tizleri daha keskin ve parlak sg 2 red lion'a kıyasla.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Squigte frequency responseı bile girilmemiş. Bence hyperx seçenek bile olmamalı.
Doğrudur, sg 2 standart versiyonlarda tiz öyle. Ben red lion için konuşuyorum hepHocam elua ultra nedense çok bass'lı gelmedi bana, sg2 ile aynı gibi geldi neredeyseAksine sg2'nin tizleri biraz daha parlak geldi ap80 pro x var bende son seste metal müzik dinlediğimde bile elua ultra'nın tizleri kulak tırmalamıyor. Herhangi bir eq ile denemedim, eq kapalı durumda.
Benimkide geldi. Eq ya çok güzel cevap veriyor beni çok memnun etti bassı. Sonic eartip ile kullanıyorum.Benimki bugun gelecek bir sorun olmazsa. Bilgilendiririm.
Ben hic eq yapmiyorum. Sonici baska iem'e taktim. Bunda kbear07 klonu bir tip kullaniyorum memnunum. Daily driver oldu benim icin.Benimkide geldi. Eq ya çok güzel cevap veriyor beni çok memnun etti bassı. Sonic eartip ile kullanıyorum.
Fiyat artti. Baska model alinir 2 civarina300 TL'ye Castor Pro almıştım. Geçenlerde bir kullanırken kulaklık masadan düştü. Sağ taraf boşta dururken, fareyi oynattığım zaman elektriksel bir ses veriyor. Cızırtı gibi ama değil. Bunu gördüm şimdi almamak için zor duruyorum.
butce tam 2k mi?hocam ben baya araştırdım ilk iemim olucak bütün bu floodu da okudum fps oyunları baya oynuyorum ve baya da müzik dinliyorum hem bilgisayarda oyun oynamak için hem de telefonda bir dac ile müzik dinlemek için falan bir iem arıyorum, sırf oyun için alınmaz yazmışsınız önerir misiniz bunu bana, bir de 2ye başka ne alınabilir bassı çok seviyorum ama basshead de değilim, yani çok fazla araştırınca insanın kafası çok karışıyor direkt düşünmeyip almalı mıyım
bir de hangi fps oyunlari? cs2 mesela? bi 5 10 dk girerim test icinhocam ben baya araştırdım ilk iemim olucak bütün bu floodu da okudum fps oyunları baya oynuyorum ve baya da müzik dinliyorum hem bilgisayarda oyun oynamak için hem de telefonda bir dac ile müzik dinlemek için falan bir iem arıyorum, sırf oyun için alınmaz yazmışsınız önerir misiniz bunu bana, bir de 2ye başka ne alınabilir bassı çok seviyorum ama basshead de değilim, yani çok fazla araştırınca insanın kafası çok karışıyor direkt düşünmeyip almalı mıyım