Yardım Gtx 1660ti 6gb monster tulpar ekran gidiyor!

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
Hocalarım ekran böyle oyun girişlerinde ve windows yüklenirken gidiyor.. daha sonrasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama.. sebebini anlayamadım acaba yükleme ekranlarında ekran kartına yük bindiği için mi oluyor? bilgi verebilecek olan var mı? her türlü temizliğini yaptım cihazın ekran kartı sıcaklıkları 85 i gormuyor mx4 flan sürdüm.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-24 165839.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-24 165839.webp
    55.7 KB · Hit: 13
Ekrandan kaynaklı muhtemelen hdmi ile başka monitöre takıp deneyebilir misin

Ekrandan kaynaklı muhtemelen hdmi ile başka monitöre takıp deneyebilir misin
Hocam monitör takınca... taktığım monitörde sorun olmuyor, laptop ekranında sorun devam ederken hdmı ıle bagladıgım monitörde sıkıntısız görüntü alabiliyorum.

Hocam monitör takınca... taktığım monitörde sorun olmuyor, laptop ekranında sorun devam ederken hdmı ıle bagladıgım monitörde sıkıntısız görüntü alabiliyorum.
servise göndermen gerekiyor garantisi devam eediyor mu ?

yok kanka ne garantısı eskı cıhaz bu :D
öyle kullanmaya devam et bence tamire versen bi ton para isteyecekler . windowstan sonra düzeliyormuş zaten , bazı ekranlarda soğukken yapıyordu bunu sanırım

öyle kullanmaya devam et bence tamire versen bi ton para isteyecekler . windowstan sonra düzeliyormuş zaten , bazı ekranlarda soğukken yapıyordu bunu sanırım
doğru dıyorsun kanka da satacagım bunu o yuzden onemlı ya alacak adam boyle almak ıstemez sanırım evet ısınınca sorunsuz kullanabılıyorsun hıc gıtme flan olmuyor sahsen ben oyun oynarken hıc boyle bır durum yasamıyorum hep laptobu ya baslatırken yada agır yukleme ekranlarında oluyor.

doğru dıyorsun kanka da satacagım bunu o yuzden onemlı ya alacak adam boyle almak ıstemez sanırım evet ısınınca sorunsuz kullanabılıyorsun hıc gıtme flan olmuyor sahsen ben oyun oynarken hıc boyle bır durum yasamıyorum hep laptobu ya baslatırken yada agır yukleme ekranlarında oluyor.
satacaksann fiyat kırdırır maalesef ama tamiri de çok para olur öyle satarsın satacağın zaman

satacaksann fiyat kırdırır maalesef ama tamiri de çok para olur öyle satarsın satacağın zaman
Kanka monster de omur boyu bakım vardı gotursem yaparlar mı acaba netice de benden kaynaklı bir sorun degıl bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek
Geri