Eldiven çıkarttım, çığlık falan attım ama sanırım boşa.

AnkLoad

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar sabah kasa düşürmek için oyuna girdim, yeni terminali çıkarttım. Satacaktım ama satıp ne yapacağım sanki dedim açtım tak eldiven verdi şok oldum. Fiyatı pahalı ama bilemedim sizce alayım mı? CSFloat'da 0.3 FT olanlar 13K 0.2 float olanlar ise 18k.

Ekler

• 1774431708015.webp
    1774431708015.webp
    110.5 KB · Hit: 76
50 usd falan kar edebilirsin ama zararda edebilirsin. Geçmiş terminalde zarar etmiştim ben. 7 günlük pazar ve takas banı söz konusu oluyor. Kaç kişi düşürdü bilmiyoruz. Şuan banı olup ilana koyamayan banın kalkmasını bekleyen kişiler var 7 gün sonunda bu sayıya bağlı olarak fiyatı iyice düşebilir. Şans faktörü o sebeple kimse sana tavsiyede bulunmaz şans işi al deriz zarar edersin belirsiz, kumar gibi düşünmek gerekiyor. Terminalde herkese farklı fiyatlandırma çıkıyor taban fiyatı 297 usd olsa 297 altına düşmez derdik ama kim kaçtan düşürüyor o kısımda belirsiz.

50 usd falan kar edebilirsin ama zararda edebilirsin. Geçmiş terminalde zarar etmiştim ben. 7 günlük pazar ve takas banı söz konusu oluyor. Kaç kişi düşürdü bilmiyoruz. Şuan banı olup ilana koyamayan banın kalkmasını bekleyen kişiler var 7 gün sonunda bu sayıya bağlı olarak fiyatı iyice düşebilir. Şans faktörü o sebeple kimse sana tavsiyede bulunmaz şans işi al deriz zarar edersin belirsiz, kumar gibi düşünmek gerekiyor. Terminalde herkese farklı fiyatlandırma çıkıyor taban fiyatı 297 usd olsa 297 altına düşmez derdik ama kim kaçtan düşürüyor o kısımda belirsiz.
300 dolara alıp 400e satıcaksan tabi ki al
Hocam şöyle ki aldım diyelim şu anki fiyata satsam bile 2k falan kalıyor, site kesintisi cartı curtu da var almayacağım sanırım ya.

Geri