Pek fazla seçeneğin yok, işlemcin güzel aslında. x3d bulmak çok zor. Sıfır alabileceğin 5600x , 5700x var. 2. elde daha uyguna denk getirebilirsin belki.Selamlar herkese. AM4 sitemim için işlemci almak istiyorum. Mevcuta Ryzen 7 3800x mevcut. Ancak yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı olarak 4060 var. bütçe 10 bin tl. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
araştırdım biraz. 3800x daha çok render taraflı bir işlemciymiş. ryzen 5 5600 ile karışlaştırmalarını izleyince 5600 ün çok daha iyi olduğunu gördüm. ondan sormak istedim. sistemi ikinci el almıştım. şimdi durumu düzeltince işlemciyi güncellemek istedim.Pek fazla seçeneğin yok, işlemcin güzel aslında. x3d bulmak çok zor. Sıfır alabileceğin 5600x , 5700x var. 2. elde daha uyguna denk getirebilirsin belki.
dediğim gibi çoğu modelin üretimi durduğu içi pek seçeneğin yok. 2. elde kelepir düşürebilirsen başka tabi. 5600x , 5700x fp olarak güzel işlemciler.araştırdım biraz. 3800x daha çok render taraflı bir işlemciymiş. ryzen 5 5600 ile karışlaştırmalarını izleyince 5600 ün çok daha iyi olduğunu gördüm. ondan sormak istedim. sistemi ikinci el almıştım. şimdi durumu düzeltince işlemciyi güncellemek istedim.