Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Fiyat konusunda haklısın güncel olarak önermiyorum çünkü biraz daha ekleyince 4k monitör alabiliyorsun. G65b de çoğu IPS'e taş çıkartır. Hızlı, yüksek kontrast oranı, yüksek parlaklık ve yüksek renk gamutu sunan bir monitör yok. Akıllı işletim sistemi, hoparlör, Bluetooth, wifi gibi ekstra özellikleri de var. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel monitör bende almak istiyorumda saçma pahalı.

Hocam bana da siz onermemistiniz ama kendim arastirarak g65b almistim ben 10k ya almistim yazilimina falan sovuyorum da onlar haric monitor aldigim günden beri ne televizyon actim ne bisey kotluga gectigimde televizyonum rekabetci oyunlarda 240hz hikayeli oyunlarda ise ambians isigini acip hoperlorunu kullaniyorum. Telefondan kontrolu sayamam bile bende inanilmaz memnunum bu cihazdan. Bir tek bazen sistemi actigimda algilamama gibi akilli monitor olmasinin verdigi ufak yazilim eksiklikleri var yarin anakarti degistirmeye geliyorlar onda da .
14k ya satılıyor diye önermiyorum 10k ya satılırken hep öneriyordum. Güle güle kullan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rtings niye paralı olduysa ya neyse alıyorum hocam asusu tekrar teşekkürler yardımlarınız için
İnceleme yaparsın aldıktan sonra.

Ömrüm boyunca ilk kez yaşıyorum bunu, 3 ay olacak philipsin o beyaz 1440p monitörünü 4 kere alıp iade ettim alayı sorunlu, AOC aldım ölü pixel çıktı değişim talebimi iade yaptılar. Vatanda elle görüp almaya gittim kutudan çıkan 0 ürüne elimi sürerken ödüm koptu patlayacak diye plastik trim sesinden. Kısa gibi gelse bu 5 monitör değişimi 2 ay sürdü kredi kartı neye uğradığını şaşırdı, yatıp çekilen taksitler havada uçuşuyor. 60k para baydık kasa aldık 2 aydır yatıyor eldende bir şey gelmiyor ya ona uyuz oluyorum. Allah'ın 13 14 bin lirasına monitör yok sanırım.
AOC yi senle birlikte ben de iade etmiştim son olarak şu linkini paylaşacağım cihazı sipariş ettim 2 saat önce geldi Siyahlar muhteşem gram ışık sızması yok hiç ölü piksel yok bu fiyat segmentinde zaten kontrans oranı IPS panellerde 13001 hiç yok gerçek 10 bit olması olması da cabası sanırsam bu fiyat aralığında gerçek 10 bit de yok siyah gösterim kalitesine bayıldım kesinlikle görmelisin. https://amzn.eu/d/0f4d2qKl

AOC yi senle birlikte ben de iade etmiştim son olarak şu linkini paylaşacağım cihazı sipariş ettim 2 saat önce geldi Siyahlar muhteşem gram ışık sızması yok hiç ölü piksel yok bu fiyat segmentinde zaten kontrans oranı IPS panellerde 13001 hiç yok gerçek 10 bit olması olması da cabası sanırsam bu fiyat aralığında gerçek 10 bit de yok siyah gösterim kalitesine bayıldım kesinlikle görmelisin. https://amzn.eu/d/0f4d2qKl
Hocam bunu aldım zaten :D sevindim şimdi siz diyince. Plastik trim sesi felan yok demk

Gamepower T80 alın keyfinize bakın derim o kadar para baymanıza gerek yok bence aktif olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Amazondan aldım.

Plastik trim sesi Nedir açıklar mısın yeni mi sipariş ettin daha önce alıp deneyip iade mi ettin
Hocam ben vatanda bu değilde bu kasada çoğu Asus monitörde elimi vurduğum an sağa sola hareket ettirirken yada elimi gezdirirken plastik çatırtı sesi geliyor arabakardaki trim sesi gibi tıpatıp buda malzeme kalitesi olarak rahatsız edebiliyor bazen

Plastik trim sesi Nedir açıklar mısın yeni mi sipariş ettin daha önce alıp deneyip iade mi ettin
ahanda söyle bişey

Hocam ben vatanda bu değilde bu kasada çoğu Asus monitörde elimi vurduğum an sağa sola hareket ettirirken yada elimi gezdirirken plastik çatırtı sesi geliyor arabakardaki trim sesi gibi tıpatıp buda malzeme kalitesi olarak rahatsız edebiliyor bazen

ahanda söyle bişey
Asla böyle SORUNLAR yok şimdi kalktım salladım monitörü

O zaman ne güzel inşallahda ölü pixel çıkmaz bende de murada ererim
Ölü piksel çıkmadığı gibi benim benim gördüğüm sıfır ghosting sıfır ışık sızması bu bu serinin en son Üretileni yeni seri 2025’in başlarında çıkan da bir çok yabancı sitede dört adet ayak vidası yanında bir adet de tornavida çıkıyor bunun içinden tornavida çıkmadı bu 2026 versiyonu

@Yozgatlııı, hocam beyaz philips geldi. Çok şükür hiç ölü piksel görmedim şimdilik. Sadece kulağını monitörün arkasına daydığında cw sesi var nromal kullanımda duyulma ihtimali yok ama ileride büyür mü onu düşünüyorum.

Geri