Yardım 1.5 milyona araç önerisi

Aİle arabası olacak biraz modeli yüksek , mümkün olduğunca az yakacak , 0 veya 2. el araç bakıyoruz 2. el. Neler alınabilir marka/model. Bütçe 1.4-1.6 milyon lira.
Hocam bence 1,6 toyata Corolla alınabilir düşük kilometre yeni modelleri tam ne kadar bilmiyorum ama eski modelleri 1,2 civarına bulursunuz az yakar aile arabası masrafı yok bence bu bakın derim

ekonomik açıdan kesinlikle önerilmez ama ben 2012 model mercedes e250 öneririm. gemi gibi araba ya konforuna ferahlığına aşık oldum resmen sadece 1 hafta deneyimleme imkanım oldu

Şu an bu fiyat aralığında yaklaşık 1-2 aydır araba arıyorum adam akıllı pek seçenek yok 3 seçenek arasındayım ya ford puma ya da citroen c4x ya da toyotta corolla

Şu an bu fiyat aralığında yaklaşık 1-2 aydır araba arıyorum adam akıllı pek seçenek yok 3 seçenek arasındayım ya ford puma ya da citroen c4x ya da toyotta corolla
Stellantise bulasma

Accent blue vardı sattım. Fazla borca girmeden kelepir bir model yükseltme yapacaktım 23 model full paket clio tarzı gibi satmak isteyince hızlı gidecek bir şey bakıyordum. Sonra birden "bi daha mı bu yaşıma geleceğim" diyerek 2016 A180D aldım. Belki de hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biridir çok memnunum. Aile vs işin içine girince fazla düşünmen gerekiyor. Zor bir süreç, umarım mutlu olacağın bir araç bulabilirsin. 1.6 corollalardan denk getirebilirsen iyi olur gibi temiz. 1.5'ler facia çalıştığım yerde kullanıyorum.

Arkadaşın istediği kriterler arasında konfor yok hocam. 2019 civiclerde teneke gibi cok bi artısı yok.
2014 Elantra kullandım hemen hemen aynı segment arabalar çokca konforluydu bi mercedes değil tabi ama o segmente göre gayet konfolu sorunsuz araba ama egea cross da tercih edilebilir yarı suv sayılır yüksek model vs vs..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri