❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

İş bankası hesabı istiyor o varsa çok daha kolay olur hesabı doğrulamak.
Uzun süredir kullanmıyordum güncellenmeler yaşanmış teşekkür ederim cevabınız için alan herkese hayırlı olsun

cihaz geldi testlerini yaptım şimdilik sıkıntı yok gibi ilk sarjını yapıyorum. ilk izlenimim l1 r1 ulaşmak biraz zor gibi mekanik tuşlar değişik hissettiriyor(dövüş oyunlarında + bir avantaj sağlar). 8 ve 9. nesil xbox kolumda var. bir tık ufak ona göre malzeme kalitesi 10 üzerinden 8,5 analogların üstündeki kaplamalarda temizlenmesi gereken kalıp izleri var ufak bir maket bıçağı operasyonu lazım.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-26 at 10.44.28.webp
    WhatsApp Image 2026-03-26 at 10.44.28.webp
    98.8 KB · Hit: 58
Trigger dışında eksiğini gören var mı? Trigger mesafesi kısa geldi.

Trigger dışında eksiğini gören var mı? Trigger mesafesi kısa geldi.
kesinlikle kısa hissettiriyor hem kısa hemde testlerde başlangıç mesafesi enaz 1 yada 1,5 mm sonra çalışmaya başlıyor.

kesinlikle kısa hissettiriyor hem kısa hemde testlerde başlangıç mesafesi enaz 1 yada 1,5 mm sonra çalışmaya başlıyor.
Evet ölü bölgesi de fazla yarış oyunlarında çok sorun etmez ama ets2 tarzı oyunlarda memnun etmeyebilir.

Şimdi geldi, tutuşu force rgb'ye göre çok daha oturaklı iyi ki almışım. Daha takıp denemedim ama.

1774514645775.webp

Clawsın 2 gamepadinide deneyimleme imkanım oldu.tactical mortal bence çok daha iyiydi kullanım olarak

Cihaz geldi, güvenlik bantları vardı fakat kutuyu açar açmaz üzerindeki parmak izlerini farkettim. Ek olarak analogun iç bükey kısmında çizik gibi izler vardı. Sol analog dik basınca sağa göre daha değişik bir ses çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri