Sealine
80+
- Reaksiyon skoru
- 327
neye göre o ürün söyler misinBu ürün tabii ki : https://www.amazon.com.tr/dp/B0FJR8V3LV
neye göre o ürün söyler misinBu ürün tabii ki : https://www.amazon.com.tr/dp/B0FJR8V3LV
Peki bunla Mag 272QPW arasında ne fark var hocam? Fiyat farkına değer mi?MAG273QP x24 alabilirsin.
Yenileme hızı ve tasarım farkı var. Bir de 272QPW de usb type c girişi falan var. Temelde aynı monitörler yani.Peki bunla Mag 272QPW arasında ne fark var hocam? Fiyat farkına değer mi?
Peki gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ya da sizce Asus Aqwmg için tekrar stok beklenilmeli mi?Yenileme hızı ve tasarım farkı var. Bir de 272QPW de usb type c girişi falan var. Temelde aynı monitörler yani.
Fiyatı pahalı, 32.499 TL önermem. 2-3k ekle 4k qd oled al bariz daha iyi.Peki gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ya da sizce Asus Aqwmg için tekrar stok beklenilmeli mi?
35K'ya 4K oled ne var ki hocam?Fiyatı pahalı, 32.499 TL önermem. 2-3k ekle 4k qd oled al bariz daha iyi.
Daha dün MSI MAG321UP QD-Oled indirime girdiydi. İndirim kovalarsan alırsın.35K'ya 4K oled ne var ki hocam?
Evet bende konuyu açarken saat gece 3'de bu monitörü de konuya ekledim ama sabah kalktığmda 45K oldu.Daha dün MSI MAG321UP QD-Oled indirime girdiydi. İndirim kovalarsan alırsın.
Dip fiyata yakın bir fiyata satılıyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
MSI 31.5" MAG 321UP QD-OLED Gaming Monitör, UHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 165Hz, 0.03ms GTG Freesync Premium PRO : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 31.5" MAG 321UP QD-OLED Gaming Monitör, UHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 165Hz, 0.03ms GTG Freesync Premium PRO : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
- Alpha45
- Cevaplar: 32
- Forum: Sıcak Fırsatlar
30k barajına geldiğin zaman 4k almaya çalış. 30K'yı 2K ya vermek yerine 35-37k çık gerekirse 2k daha ekle 4k olanlara yönel. Yani aradaki fark çok komik miktarlar, öyle söyleyeyim. Ayrıca 4k olanlarda metin netliği sorunuda yok denecek kadar az.Evet bende konuyu açarken saat gece 3'de bu monitörü de konuya ekledim ama sabah kalktığmda 45K oldu.
Siz bana ürün söyleyebilirseniz ben taksit imkanlarına bakayım hocam. 37K'ya kadar ne bulabilirim mesela?30k barajına geldiğin zaman 4k almaya çalış. 30K'yı 2K ya vermek yerine 35-37k çık gerekirse 2k daha ekle 4k olanlara yönel. Yani aradaki fark çok komik miktarlar, öyle söyleyeyim. Ayrıca 4k olanlarda metin netliği sorunuda yok denecek kadar az.
Bunlardan hangisi taksit olarak uyarsa ve en ucuza bulursan düşünmeden yapıştır geç. Ama yakın fiyatta olurlarsa MSI modellere öncelik verirsin. 27'' versiyonlar 4.nesil, 32'' versiyonlar 3.nesil. Boyut farkı senin için önemsiz ise 4.nesil olduğu için 27'' versiyonlara yönel. Mesela MAG272UP X24 ve MO27U2 gibi.Siz bana ürün söyleyebilirseniz ben taksit imkanlarına bakayım hocam. 37K'ya kadar ne bulabilirim mesela?
Sıra sıra bakacağım hocam şimdi hepsine. Peşin fiyatına taksit yapanı alır geçerim. Peşin fiyata yoksa mecbur 2K'ya döneceğim.Bunlardan hangisi taksit olarak uyarsa ve en ucuza bulursan düşünmeden yapıştır geç. Ama yakın fiyatta olurlarsa MSI modellere öncelik verirsin. 27'' versiyonlar 4.nesil, 32'' versiyonlar 3.nesil. Boyut farkı senin için önemsiz ise 4.nesil olduğu için 27'' versiyonlara yönel. Mesela MAG272UP X24 ve MO27U2 gibi.