Oled monitörlerden hangisini almak daha mantıklı?

MAG273QP x24 alabilirsin.

Peki bunla Mag 272QPW arasında ne fark var hocam? Fiyat farkına değer mi?
Yenileme hızı ve tasarım farkı var. Bir de 272QPW de usb type c girişi falan var. Temelde aynı monitörler yani.

Yenileme hızı ve tasarım farkı var. Bir de 272QPW de usb type c girişi falan var. Temelde aynı monitörler yani.
Peki gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ya da sizce Asus Aqwmg için tekrar stok beklenilmeli mi?

35K'ya 4K oled ne var ki hocam?
Daha dün MSI MAG321UP QD-Oled indirime girdiydi. İndirim kovalarsan alırsın.

Daha dün MSI MAG321UP QD-Oled indirime girdiydi. İndirim kovalarsan alırsın.
Evet bende konuyu açarken saat gece 3'de bu monitörü de konuya ekledim ama sabah kalktığmda 45K oldu.

Evet bende konuyu açarken saat gece 3'de bu monitörü de konuya ekledim ama sabah kalktığmda 45K oldu.
30k barajına geldiğin zaman 4k almaya çalış. 30K'yı 2K ya vermek yerine 35-37k çık gerekirse 2k daha ekle 4k olanlara yönel. Yani aradaki fark çok komik miktarlar, öyle söyleyeyim. Ayrıca 4k olanlarda metin netliği sorunuda yok denecek kadar az.

30k barajına geldiğin zaman 4k almaya çalış. 30K'yı 2K ya vermek yerine 35-37k çık gerekirse 2k daha ekle 4k olanlara yönel. Yani aradaki fark çok komik miktarlar, öyle söyleyeyim. Ayrıca 4k olanlarda metin netliği sorunuda yok denecek kadar az.
Siz bana ürün söyleyebilirseniz ben taksit imkanlarına bakayım hocam. 37K'ya kadar ne bulabilirim mesela?

Siz bana ürün söyleyebilirseniz ben taksit imkanlarına bakayım hocam. 37K'ya kadar ne bulabilirim mesela?
Bunlardan hangisi taksit olarak uyarsa ve en ucuza bulursan düşünmeden yapıştır geç. Ama yakın fiyatta olurlarsa MSI modellere öncelik verirsin. 27'' versiyonlar 4.nesil, 32'' versiyonlar 3.nesil. Boyut farkı senin için önemsiz ise 4.nesil olduğu için 27'' versiyonlara yönel. Mesela MAG272UP X24 ve MO27U2 gibi.

Sıra sıra bakacağım hocam şimdi hepsine. Peşin fiyatına taksit yapanı alır geçerim. Peşin fiyata yoksa mecbur 2K'ya döneceğim.

Hiç birinde peşin fiyatına taksit yok maalesef.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri