Oled monitörlerden hangisini almak daha mantıklı?

4k 27 inçler gen 4 qd oled olması lazım bence değer
2k olanlar woled gen 4 2k
10k fark var hocam isterse en iyisi olsun. Bütçemi bu kadar zora sokmak ister miyim emin değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k 27 inçler gen 4 qd oled olması lazım bence değer
2k olanlar woled gen 4 2k ya da 2k gen 3 qd oled
Sistemim de beyaz olduğu için şu an bunu almayı düşünüyorum.

Çoğu kişi tandem oled olduğu için ve 4.nesil panele sahip olduğu için Gigabyte öneriyor nedeni ne acaba?

Ayrıca bu önerdiğiniz MSI ödeme sayfasına geçince fiyatı 35K'ya çıkıyor ve ürün seçtiğiniz adrese gönderilemiyor şeklinde uyarı veriyor.

@Tayfunns hocam sizin de tavsiyeleriniz lazım. Eğer 6 ya da 9 taksitlik güzel bir ürün bulabilirsem bugün almayı düşünüyorum.
1774528558978.webp

Herhangi bir sorun yok peşin fiyatına 6 taksitle alabilirsin bence kaçırma.

10k fark var hocam isterse en iyisi olsun. Bütçemi bu kadar zora sokmak ister miyim emin değilim.

Sistemim de beyaz olduğu için şu an bunu almayı düşünüyorum.
Ben şu an hem 2k, hem de 4k oled kullanıyorum. Sorsan bana 10k fark verir misin diye 15k bile veririm. Alabilen 4k olanları alsın. Ayrıca @ayranli_tuz dediği gibi 4k olanlar Penta Tandem panel. 5 katmanlı olduğu için ömür ciddi oranda arttı. Samsung'un söylemine göre 3.nesilden en az 2 kat daha dayanıklıymış. Bu kadar para verdikten sonra Tandem sayesinde ekstradan 1-1.5 yıl daha dayansa çok fark eder.

Ben şu an hem 2k, hem de 4k oled kullanıyorum. Sorsan bana 10k fark verir misin diye 15k bile veririm. Alabilen 4k olanları alsın. Ayrıca @ayranli_tuz dediği gibi 4k olanlar Penta Tandem panel. 5 katmanlı olduğu için ömür ciddi oranda arttı. Samsung'un söylemine göre 3.nesilden en az 2 kat daha dayanıklıymış. Bu kadar para verdikten sonra Tandem sayesinde ekstradan 1-1.5 yıl daha dayansa çok fark eder.
Sözde vermek kolay da cepte öyle olmuyor hocam maalesef. Ben 2K'dan devam edeceğim mecburen.

Bunun peşin fiyata taksiti yok. Amazondaki beyaz olan modelinin var sadece.
O zaman Beyaz olanı alabilirsin. Ayrıca bu da olur

O zaman Beyaz olanı alabilirsin. Ayrıca bu da olur
Bu daha cazipmiş fiyat olarak. Aralarında nasıl farklar var msı'ın beyaz olanı ile. Renk ve panel kalitesi açısından?

Bu daha cazipmiş fiyat olarak. Aralarında nasıl farklar var msı'ın beyaz olanı ile. Renk ve panel kalitesi açısından?
MSI XG27AQDMES modelinden daha parlak en büyük fark bu. XG27ACDMS ise MSI ile aynı parlaklığa sahip. Ayrıca yakınlık sensörü var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri