Oled monitörlerden hangisini almak daha mantıklı?

MSI XG27AQDMES modelinden daha parlak en büyük fark bu. XG27ACDMS ise MSI ile aynı parlaklığa sahip. Ayrıca yakınlık sensörü var.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz kalite ve uzun ömür açısından?

aqdmes sonuçta gen 3 oled
onun 4k modelinde gen 4 var ben onu alırdım her türlü eğer 32k bütçem varsa
Çıkabilsem inanın çıkarım hocam. Öğrenci adamız öyle hadi deyince olmuyor bazı şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aqdmes sonuçta gen 3 oled
onun 4k modelinde gen 4 var ben onu alırdım her türlü eğer 32k bütçem varsa
taksitle 40k da çıkabilirsin bence
Dediğiniz monitörün linkini atabilir misiniz 4K olanın?

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz kalite ve uzun ömür açısından?
Kalite olarak XG27ACDMS bir tık daha tercihimdir. Ayrıca yakınlık sensörü de olması güzel. Ama uzun ömürlülük açısından çok fark olmamak ile birlikte kalite kontrol olarak MSI'ı biraz daha başarılı buluyorum. Ucuz olanı alırdım.

Kalite olarak XG27ACDMS bir tık daha tercihimdir. Ayrıca yakınlık sensörü de olması güzel. Ama uzun ömürlülük açısından çok fark olmamak ile birlikte kalite kontrol olarak MSI'ı biraz daha başarılı buluyorum. Ucuz olanı alırdım.
Fiyatlar aynı, yakınlık sensörü güzel bir teknoloji. MSI'ın da beyaz olması insanı cezbediyor. Bilemedim.

XG27AQWMG bunu bekliyorum bir göz atabilirsin.
Benim konuyu açma nedenim bu monitör hocam zaten. Stokları bittiği için farklı ürünlere yöneldim. Bir de taksit imkanı yoktu bunun.

Fiyatlar aynı, yakınlık sensörü güzel bir teknoloji. MSI'ın da beyaz olması insanı cezbediyor. Bilemedim.
İki monitör arasında performans açısından pek fark olmadıgı icin setup ile uyumlu olanı alabilirsin.

Benim konuyu açma nedenim bu monitör hocam zaten. Stokları bittiği için farklı ürünlere yöneldim. Bir de taksit imkanı yoktu bunun.
gaming gende taksit var aslında iyzico ile ödeme seçeneğinde kredi ile taksit yapıyor, ama biraz fark alıyor tabi

gaming gende taksit var aslında iyzico ile ödeme seçeneğinde kredi ile taksit yapıyor, ama biraz fark alıyor tabi
Stok da yok ki😃 nereden tutsam elimde kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki monitör arasında performans açısından pek fark olmadıgı icin setup ile uyumlu olanı alabilirsin.
Teşekkürler hocam. Her iki monitörün de videolarını izleyip ona göre karar vereceğim.

@Tayfunns hocam güzel bir inceleme atmıştı bir bak istersen

@Tayfunns hocam güzel bir inceleme atmıştı bir bak istersen
Oled önerisi yok hocam burada.

@Tayfunns
hocam bu ürünü aldım şimdi sizden nasıl kullanmam gerektiği hakkında tüyolar isteyeceğim. Her PC başından kalktığımda ekranı kapatmam mı gerekiyor? Ya da ne yapmam gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri