Cs2 de CPU%10 üstüne çıkmıyor

Darboğaz 10% işlemci kullanımıyla olmaz. 100% işlemci kullanımıyla olur.
Ekran kartının işlemciye göre zayıf kaldığı durumda GPU Bottleneck yaşanır bu da düşük işlemci yüksek ekran kartı kullanımı ile olur, ama arkadaşın ekran kartı da iyi o yüzden darboğazlık bir durum yok ortada.

Ekran kartının işlemciye göre zayıf kaldığı durumda GPU Bottleneck yaşanır bu da düşük işlemci yüksek ekran kartı kullanımı ile olur, ama arkadaşın ekran kartı da iyi o yüzden darboğazlık bir durum yok ortada.
Lütfen anlattığının bir kamera şakası olduğunu söyle.

100% ekran kartı kullanımı işlemciye darboğaz mı yapıyor? Abi ben daha yazmak istemiyorum. Cevap verirsen de yazmaya pek hevesim yok. Hayırlı geceler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Darboğaz 10% işlemci kullanımıyla olmaz. 100% işlemci kullanımıyla olur.

İşletim sistemi nedir? Custom Game edition Windows 10 pro kurup deneme yapmalısın.
Herşeyden temizlenmiş Windows donanım kaynaklarını az tüketir Fps yükseltmesi yaşanır.
11 pro varama pc de hiçbir uygulama kulanmıyorum sadece oyun kendi butun uygulamalar silinmiş kamera galeri tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen anlattığının bir kamera şakası olduğunu söyle.

100% ekran kartı kullanımı işlemciye darboğaz mı yapıyor? Abi ben daha yazmak istemiyorum. Cevap verirsen de yazmaya pek hevesim yok. Hayırlı geceler.
Ve o işlemci zorlama testinde normal bir şekilde kullanıyor 90 çıkıyo ama oyunda çıkmıyor

11 pro varama pc de hiçbir uygulama kulanmıyorum sadece oyun kendi butun uygulamalar silinmiş kamera galeri tarzı

Ve o işlemci zorlama testinde normal bir şekilde kullanıyor 90 çıkıyo ama oyunda çıkmıyor
İşlemci zorlama testi diyorsun tabii ki işlemci çalışıcak.
CS 2 işlemciyi zorlayacak oyun değil. Ekran kartı gücü yettiği kadar performansını veriyor.
Eğer 1080p gibi monitör kullanmıyorsan. 2k veya üzerinde oynuyorsan.

CS 2 işlemciyi zorlayacak oyun değil. Ekran kartı gücü yettiği kadar performansını veriyor.

Tamamda 170 200 fps normal değil bence motor asus tuf 240hZ

E ekran kartı zaten 99 100 lerde gezer sorun nerde

Tüm oyunlarda mı böyle?

Cyberpunk da durum nasıl?
Abi oyle oyun oynamıyorum tek dediğim warzonda 100 -120 arası oda duskte

Abi oyle oyun oynamıyorum tek dediğim warzonda 100 -120 arası oda duskte
Ama suan sadece cs yuklu baska oyun bakamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular