Dostum internet cafede benq alienware gibi monitörleri deneyince büyülemişti resmen oyunun akıcılığı belki bana öyle geliyordur sistemi dizdim sıra monitöre geldidostum aynı işlemci 5070 ile kullanılıyorum düzenli 400 fpslerin üzeri alıyorum sayılır eskiden 165 hz kullanıyordum 320 ye geçtim 60 ile 165 arasındaki hissettiğim farkın %1 ini hissetmedim o hissiyat olmayacak söyleyeyim
Görüntü kalitesi iyi 1080p monitör istesek ne önerirsin hocam fazla r25i-30 var elimde fazla çift monitör kullanmak istediğin senaryoda güzel görüntüyü gösteren mavilik olmuyan bir monitör önerir misin15k 1080p monitöre vermek bence saçma. Pulsar olsa tamam ama Edge lit ve bomboş monitöre bu kadar para verilmemeli.
![]()
ThundeRobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç Monitör
Yıldırım hızında nişan alma, keskin nişancılık, hareket ve yetenek kullanımı için giriş gecikmesini ortadan kaldırın.www.gaming.gen.tr
4k dual mode 320hz var.
Bunlar var. @shoos
Merhaba sadece cs2 faceit oynuyorum. 7800x3d ve 4070in yanına yakışacak maximum 15k tl monitör önerisi yapabilir misiniz. Şuanki monitörüm rampage in 300hz monitöru ama istediğim akıcılığı alamıyorum
hangisini alıyosunÖneriler için tesekkür ederim
Senin attigini hocamhangisini alıyosun
Hocam ben ne alayımhangisini alıyosun
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html 30 inch üstü istemiştiniz ama bu gayet iyi hocam bence, bende bunu alacağımHocam ben ne alayım9070xt 7800x3d . Hikayeli oyunlar için . 30 inch üstü olsun. 15k yi geçmesin lütfen
![]()
bilgisayara gecince inceleyip söyleyeceğimHocam ben ne alayım9070xt 7800x3d . Hikayeli oyunlar için . 30 inch üstü olsun. 15k yi geçmesin lütfen
![]()
Sagil hocambilgisayara gecince inceleyip söyleyeceğim