❌İndirim Bitti! 7GO BASINÇLI ARABA YIKAMA MAKİNESİ TRENDYOLDA 1.056 TL 3 TAKSİT

Arkadaşlar bişey kaçırmadınız sakin olun verimli bir ürün değil

Motosiklet köpüklü yıkama için yeter mi böyle bi ürüm yanımda 2 bidon su alıp yıkasam kirlendiğimde yeterli olur mu acaba kullanan var mı nasıl yapıyor

Bunlardan müstakil eve takmalık kaliteli model önerebilecek biri var mıdır?

Farklı modelini alıp kullandım ama bence çokta alınacak ürün değil. Kova ve süngerle de işinizi rahatça görebilirsiniz.
Katlanır kova almıştım 18 lt likti sanırım 1 kova su zar zor yetiyor. Teker içlerindeki çamuru falan çıkarmıyor. Araç kirliyse pek çıkarmıyor 3 kova su falan lazım ona da 2 batarya yetermi bilmem. Köpük kabı aşırı küçük hiç bir işe yaramıyor. Zaten köpüklü yıkamaya kalksan arındırıcam diye 4 kova su gider.
Çoğu zaman çantasından çıkarmaya üşenip süngerler yıkıyorum aracı.

Bu tarz ürünlerde çeşmeye bağlamakla kovadan-damacanadan çekmek arasında basınç olarak baya fark oluyor diye biliyorum.

Hortumla yıkıyorum ben dışını. Köpüğü vs. falan her şeyi var zaten de bu öyle aman aman değiştirir mi bir şeyi? Kesinlikle al diyor musunuz.

Bu tarz ürünlerde çeşmeye bağlamakla kovadan-damacanadan çekmek arasında basınç olarak baya fark oluyor diye biliyorum.
Bu ürünü çeşmeye bağlarsan çok dayanabileceğini sanmıyorum. Basınçdan dolayı motoru patlar muhtemelen.
Hortumla yıkıyorum ben dışını. Köpüğü vs. falan her şeyi var zaten de bu öyle aman aman değiştirir mi bir şeyi? Kesinlikle al diyor musunuz.
Hortumun ucunu elinle sık aynı basınç oluyor. Çeşmeden hortum uzatacak imkanın varsa gereksiz.

700 tl ye aldım bu kadar kötülediniz iademi etsem diye düşünüyorum o fiyata rağmen :D

Geri