❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad - 1.187 TL

Reaksiyon skoru
242

Fiyat biraz daha düşmüş. 1000 liraya yakın gamepad krizinde gayet iyi bir seçenek.
Bir tabe çöktüm inşallah üzmez şuanda xbox 9. Nesil kullanıyorum

Tactial combat olanını beğenmişti forum ama bunda bağlantı sorunları yaşayanlar oldu diye biliyorum.

bende aldım sabah elimde olur iyi mi? kol
kol geldi bende xbox 9. nesil var ikisi arasında hissiyat olarak yön tuşları hariç pek fark yok hatta kağıt üstünde claws daha üstün duruyor ayrıca 1k hz olması çok iyi 9. nesile göre baya fark yaratıyor 1k ya alınabilecek en iyisi diyebilirim

hocam ben ılk defa gamepad aldım bu gamepad oyunlarını nerden bulabılırım lattopta oynayacağım nereden bulurum oyun nereden iniyor oynanıyor

hocam ben ılk defa gamepad aldım bu gamepad oyunlarını nerden bulabılırım lattopta oynayacağım nereden bulurum oyun nereden iniyor oynanıyor
Hocam aslında gamepad oyunlarından ziyade gamepad destekli oyunlar olarak aratmanız lazım benim size önerim hollow knight(zordur dikkatli olun) ve Detroit become human olcaktır

Hocam aslında gamepad oyunlarından ziyade gamepad destekli oyunlar olarak aratmanız lazım benim size önerim hollow knight(zordur dikkatli olun) ve Detroit become human olcaktır
peki bir arayzü var mı steam gibi yoksa ggoogleden mı oynanıyor ındırılıp gamepad ilk defa kullanacagım su flash bellek gıbı bısı cıktı ne ıse yarıyor

peki bir arayzü var mı steam gibi yoksa ggoogleden mı oynanıyor ındırılıp gamepad ilk defa kullanacagım su flash bellek gıbı bısı cıktı ne ıse yarıyor
Hocam arayüz falan yok

Gamepadi bir klavye gibi düşünün onu takınca açılan bir oyun yok sadece oyunları onla oynuyorsunuz, o flash bellek dediğiniz şey büyük ihtimal dongledır herhangibir USB girişine takıp aleti çalıştırmanız için var

onu takın laptopa sonra gamepadi çalıştırın (kullanma kılavuzunda okuyup yapabilirsiniz)

Sonra gamepad destekli herhangibir oyunu açıp gamepad kullanarak oynayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri