bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,975
Lgs sınavı emin ol senin girdiğin okul sınavlarından bile kolay fakat kendini kolay diye salmaman ve kaybederim korkusuyla saatlerce çalışmaman lazım , ilk önce doğru düzgün yat-kalk saatlerine uyucaksın sonra sınava kadar teknoloji işine ara vereceksin dikkatini kontrol etmen lazım çünkü , sadece soru çözme konuyu köküne kadar çözmeye çalış konu anlatımı videolarını izle anlamazsan bir daha izle , ders çalışırken sakın ara vermeyi unutma en az 15dk ara vereceksin her saat başı ileriki zamanlarda 1.5 saate de çıkabilir , gün içinde vereceğin karar sayılarını azaltmaya çalış sınavda ve ders yaparken etkisini göreceksin , benim tavsiyelerim bunlar elinden geldiğince bir şeyler yap 200 alacağına 300 al ama serseri ortamında bulunma , notların veya iş hayatın için söylemiyorum ilerde ahlakın bozulmasın diye söylüyorum çünkü işin telafisi olur ama ahlakın düzelmesi çok zor
Post automatically merged:
Bu arada kitap kesinlikle oku onu yazmamışım günde olduğu kadar 1 sayfa bile olsa oku , okurken sıkılıyorum diyorsan kitaptaki yazılara değil hikayesine kendini ver o zaman farkında olmadan zaman geçer bayaLgs sınavı emin ol senin girdiğin okul sınavlarından bile kolay fakat kendini kolay diye salmaman ve kaybederim korkusuyla saatlerce çalışmaman lazım , ilk önce doğru düzgün yat-kalk saatlerine uyucaksın sonra sınava kadar teknoloji işine ara vereceksin dikkatini kontrol etmen lazım çünkü , sadece soru çözme konuyu köküne kadar çözmeye çalış konu anlatımı videolarını izle anlamazsan bir daha izle , ders çalışırken sakın ara vermeyi unutma en az 15dk ara vereceksin her saat başı ileriki zamanlarda 1.5 saate de çıkabilir , gün içinde vereceğin karar sayılarını azaltmaya çalış sınavda ve ders yaparken etkisini göreceksin , benim tavsiyelerim bunlar elinden geldiğince bir şeyler yap 200 alacağına 300 al ama serseri ortamında bulunma , notların veya iş hayatın için söylemiyorum ilerde ahlakın bozulmasın diye söylüyorum çünkü işin telafisi olur ama ahlakın düzelmesi çok zor