❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

Ben telefonu cebime çok fazla koyup çıkardığım için o oluyor. Ancak bende telefon uzaklaşırsa güvenlik aktifleşsin benzeri bir ayar açık. O yüzden zaman zaman güvenlik önlemi olarak o moda geçip yüz tanıma, parmak izini devre dışı bırakıp sos ekranına geçerek sadece ekran desen kilidine düşüyor. Güvenlik ayarlarınızı bir kontrol etmenizde fayda var.
ben de betada değildim.
9 gün olmasına realme hala daha güncelleme vermedi bana maalesef. Sizce sebebi ne olabilir acaba ?

9 gün olmasına realme hala daha güncelleme vermedi bana maalesef. Sizce sebebi ne olabilir acaba ?
peyderpey dagitiyor olabilirler. eninde sonunda gelecektir hocam sikinti yok. eger 1 temmuza kadar ses seda gormezseniz fctory resetle sansinizi tekrar denersiniz. olmadi musteri hizmetleriyle iletisime gecersiniz. veya rom u manuel olarak kendiniz yuklersiniz. (denemedim ama yapmanin yolu vardir diye tahmin ediyorum.)

*android 16 + realme ui 7 cok iyi olmus. fazlaca dosyam oldugu icin factory reset atamadim fakat telefonu 60hz kullanmama ragmen animasyonlari hizlandirmislar telefon 90hz gibi performans gosteriyor arayuzde.

bir de factory reset attigimda pil testi de yapariz belki 😀

peyderpey dagitiyor olabilirler. eninde sonunda gelecektir hocam sikinti yok. eger 1 temmuza kadar ses seda gormezseniz fctory resetle sansinizi tekrar denersiniz. olmadi musteri hizmetleriyle iletisime gecersiniz. veya rom u manuel olarak kendiniz yuklersiniz. (denemedim ama yapmanin yolu vardir diye tahmin ediyorum.)

*android 16 + realme ui 7 cok iyi olmus. fazlaca dosyam oldugu icin factory reset atamadim fakat telefonu 60hz kullanmama ragmen animasyonlari hizlandirmislar telefon 90hz gibi performans gosteriyor arayuzde.

Hocam çok sevindim adınıza. UI 6 sürümünde çok fazla sorun yaşadım garip garip ve sanki bir donukluk var gibi genel olarak telefonda. Umarım bana da yakın zamanda gelir de ben de akıcı bir şekilde kullanbilirim telefonu. 😄

Hocam çok sevindim adınıza. UI 6 sürümünde çok fazla sorun yaşadım garip garip ve sanki bir donukluk var gibi genel olarak telefonda. Umarım bana da yakın zamanda gelir de ben de akıcı bir şekilde kullanbilirim telefonu. 😄
akıcılık kesinlikle artmis hocam onu net soyleyebilirim. fakat tam performansi ben de factory resetten sonra gorecegim 👍🏻

pilini merak ediyorum bu cihazın
radarımda magic 8 lite vardı batarya ve ekrandan dolayı ama bu cihaz yarı fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri