Tab s10 plus mı tab s11 mi hangisi mantıklı ?

mat koruyucu pişmanlık hiç yapma bence
ekran kalitesi aşırı kötü oluyor yazma hissi zımparaya yazar gibi oluyor hiç beğenmedim temperli cam aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

otobüste kullanacaksan s11 daha rahat ettirir ama çift ekranda laptop rahatlığında mouse klavye ile farklı sekmeleri kullanmayı düşünme onun için ultra iyi onu da otobüste çıkarıp kullanamazsın
bir de tabletten word düzenlemesini yapabilmek için galiba microsoft 365 üyeliğinin olması gerekiyor
s11e yine zam gelmiş :kekw: zam getirmeyen bi teknosa satıcılı kalmış sanırım
NEE üyelik alacak kadar param yok zaten ama mobille değilde dex modunda girersem tarayıcıyla bence düzenleme yapılabilir ayrıca ben çok sık yanımda taşıcam evde zaten milattan önce kalma asus laptobum var işim nadiren çıkıyor zaten ordan hallederim en kötü ama hala aradayım maalesef s11 çok küçük gelir diye korkuyorum.

NEE üyelik alacak kadar param yok zaten ama mobille değilde dex modunda girersem tarayıcıyla bence düzenleme yapılabilir ayrıca ben çok sık yanımda taşıcam evde zaten milattan önce kalma asus laptobum var işim nadiren çıkıyor zaten ordan hallederim en kötü ama hala aradayım maalesef s11 çok küçük gelir diye korkuyorum.
üni e postasında üyeliği varmış şu an onu kullanıyom keşfetmeden önce üstünde oynama düzenleme yapamıyordum bilgisayardan yapabiliyordum sadece

S11 i laptop gibi kullanabiliyor musunuz acaba çünkü ben de s10plus ile aralarında kaldım ve genel olarak:
1. Not tutma.
2. Soru çözme.
3. Çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım.
4. Sürekli yanımda taşıyacağım.
5. Film/dizi izleyeceğim.
6. Slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım.
7. Otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev yolu uzun çünkü.
8. Bunları yapacağım. Oyun falan çok yüksek FPS'li oynamam diye düşünüyorum ama beni arada bırakmayın. Sadece arada kaldığım tek nokta inçleri. 11 inç yetersiz ama kolay 12.4 inç büyük, ama taşıması sıkıntı mı acaba diye soru işareti oluşturuyor. Vatana falan gittim, inceledim ürünleri. 11 inç çok fena değil aslında ama yine çok arada kaldım. Birde işin içine kılıf falan da giriyor ayrıca ben ekranı ikiye bölerek kullanacağım daha çok yarım ederseniz sevinirim.
Tablet laptobu asla tutmaz ama devlet benzer deneyim alabilirsiniz, samsung ekosistemi varsa kesinlikle öneririm , işlemci oyun için fazlasıyla yeterli 11 inch taşımak için en ideal boyut 12.4 bilemiyorum
Android alacaksanız öneririm , yeni kalem de bence en iyi kalem hissi sunan model

ben de ders için kullanıyorum not uygulamasındaki beyaz arka plan sürekli kristallenme gibi renk değiştirince çok dikkatimi dağıtıyordu tableti elime almıyordum yazıp işaretlememem gereken şeyler haricinde o derece
abi peki memnun musun s11 den boyut ve keşke büyük alsaydım diyo musun

Şimdi ne desem yalan olur tableti biraz zevkine almıştım çok uzun deneyimleyemedim ama bir sorun da görmedim kullanımda , ama boyut olarak daha büyüğüne şahsen gerek yok

Şimdi ne desem yalan olur tableti biraz zevkine almıştım çok uzun deneyimleyemedim ama bir sorun da görmedim kullanımda , ama boyut olarak daha büyüğüne şahsen gerek yok
çift ekran kullanımınıda gayet rahatlık sağlıyorsa hemen alıcam yani bir ekranda video bir ekranda not alacağım iin büyüklük bi o kadar önemli lakin taşımasıda çok önemli

çift ekran çalışmam gereken mesela samsung notes ve gemini aynı anda çalışmam gereken yerlerde az önce kendi konuma yazdığım gibi %90-%10 bölüyorum eğer açtığın video tam ekran oluyorsa onu yukarı koyarsın kendin aşağıda notunu tutarsın yeterli olur
ilerde s13 ultra ekleyip 50-50 şeklinde çalışırım, tıp kazanıp yazacak olursan bi düz bi ultra olacak şekilde almayı düşünebilirsin ,plus tam arada model ne tam taşınabilir ne tam laptop
s11 için tek pişmanlığım kaliteli ekran koruyucusu olmaması yani şöyle bi anti reflective temperli cam olsa tadından yenmezdi :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çift ekran kullanımınıda gayet rahatlık sağlıyorsa hemen alıcam yani bir ekranda video bir ekranda not alacağım iin büyüklük bi o kadar önemli lakin taşımasıda çok önemli
çift ekran kullanımı en gelişmiş olan samsung vardır zaten good lock diye uygulaması var orda multi screen için ek özellikler var onlarla biraz daha iyileştirirsin

Valla bi deneyip görün ucuz şeyler değil onun dışında güzel cihaz siz boyutunda kalmışsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri