ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 107
asus rog 3 aimpoint wirelles skatez yenilemem lazım
nokta skatez fark ettirir miwraithten nokta skaztez alabilirsin
mesela alsam bi yerine 2 tane koysam çünkü altı böylewraithten nokta skaztez alabilirsin
Kutu içinde yedek skatez yok switch var hocamKutu içinden çıkan yedekleri kullandın mı?
Benim kutuda vardıAynı mouse sahibim. Üçgen skatezleri çıkardım onların yerine temudan aldığım nokta skatezleri yapıştırdım. Üçgenlerin her köşesine koydum nokta skatezleri. 4 üçgenin her köşesine koydum. Mouse sensörü biraz sapıttı başta sonra farkettim ki orta üçgende de skatez var. Onun da kıvrım noktalarına yapıştırdım. Totalde 15 dot skatezle çözdüm işi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kutu içinde yedek skatez yok switch var hocam
Gladius 3 aimpoint kablosuz kullanıyorsanız kutu içinden yedek skatez çıkıyor 1 takım. Eğer yoksa nokta skatez alıp 1'er tane koyabilirsin ben şuan ölye yapıyorum.Aynı mouse sahibim. Üçgen skatezleri çıkardım onların yerine temudan aldığım nokta skatezleri yapıştırdım. Üçgenlerin her köşesine koydum nokta skatezleri. 4 üçgenin her köşesine koydum. Mouse sensörü biraz sapıttı başta sonra farkettim ki orta üçgende de skatez var. Onun da kıvrım noktalarına yapıştırdım. Totalde 15 dot skatezle çözdüm işi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kutu içinde yedek skatez yok switch var hocam