Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
Amd hicbir zaman gowu oynatamadıki adam akıllıBu tüm 9070xt'lerde böyle mi ?
Amd hicbir zaman gowu oynatamadıki adam akıllıBu tüm 9070xt'lerde böyle mi ?
Sizde şuan sorun yok mu?Hem gow hem ragnarok da yaşadım bunu. Yeni oyun başlatinca şimdilik sorun yok. Cok saçma![]()
Böyle bir şey nasıl kronik olabilir? yazılımla alakalı olduğu bariz bence.Klasik amd kronik sorunu, yazılımla filan düzelmez bu iş
Mario oynariz artık.Amd hicbir zaman gowu oynatamadıki adam akıllı
Var hala sorun. Golgelendirici ile alakalı bir şey. Oyunu ilk kurdugunda ayari yapıyor. Sonra driver i degistirdiginde görmüyor.Sizde şuan sorun yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bir şey nasıl kronik olabilir? yazılımla alakalı olduğu bariz bence.
Ya kartta donanımsal sorun var ya da oyun yapımcıları oyunu amd'ye göre optimize etmediğinden böyle oluyor; oyun geliştiricileri amd'yi umursamadığı sürece amd bunu yazılım güncellemesiyle filan düzeltemez.Böyle bir şey nasıl kronik olabilir? yazılımla alakalı olduğu bariz bence.
Farklı sürüm ile denediğiniz halde yine var mı?Var hala sorun. Golgelendirici ile alakalı bir şey. Oyunu ilk kurdugunda ayari yapıyor. Sonra driver i degistirdiginde görmüyor.
Tekrar golgelendiriciyi aktif etmeyi araştırıyorum
God of war bulut esitleme diye gözüküyor. Oyun açılmıyor. Bu esitlemeyi nasıl kapatırım bu kez de bunla uğraşıyorum
Donanımsal değil tamamen yazılımla alakalı. Oyunun shader ayarları ile direkt bağlantılı.Ya kartta donanımsal sorun var ya da oyun yapımcıları oyunu amd'ye göre optimize etmediğinden böyle oluyor; oyun geliştiricileri amd'yi umursamadığı sürece amd bunu yazılım güncellemesiyle filan düzeltemez.
25.9.1 de sorun yok. Ondan sonra çıkan bütün driver leri tek tek denedim, hüsran. 25.9.1 e dönünce hala aynı.Farklı sürüm ile denediğiniz halde yine var mı?
Yani sürücüyü değiştirince oyunu da tekrar kurmak gerek.Donanımsal değil tamamen yazılımla alakalı. Oyunun shader ayarları ile direkt bağlantılı.
Az önce arkadaş için indirdim oyunu epicten. Ama aynı hiç silmemişim gibi kaldığı yerden kaldığı ayarlardan devam etti. Oyunu ilk kurduğumda yapılandırdığı shader ayarlarını silmek, tekrar gölgelendiricileri yenilemesini tetiklemeyi otomatik yapmıyor. Yaptıramıyorum da
25.9.1 de sorun yok. Ondan sonra çıkan bütün driver leri tek tek denedim, hüsran. 25.9.1 e dönünce hala aynı.
Bence konu 25.9.1 de değil. Eğer ki ben oyunu ilk kurduğumda 26.1.1 ile kursaydım, daha sonra eski bir sürüme yada daha yeni bir sürüme geçseydim yine aynı sorunu verecekti.
Oyun, ilk kurulduğundaki yazılıma göre ayarları yapıyor, daha sonra driver güncellemesini uyarlayamıyor. Sorun net
Oyunu ben epic ten kuruyorum. Bulut esitlemeyi kapattim. Oyunu kaldirip tekrar kuruyorum. Eger kaldığı yerden degil sifir ayarlar ile kurarsa bence sorun çözülür.Yani sürücüyü değiştirince oyunu da tekrar kurmak gerek.
Bu kart ile başka oyunda böyle bir sorun yaşadınız mı?Oyunu ben epic ten kuruyorum. Bulut esitlemeyi kapattim. Oyunu kaldirip tekrar kuruyorum. Eger kaldığı yerden degil sifir ayarlar ile kurarsa bence sorun çözülür.
O zaman oyunun kurulu oldugu klasordeki shader ayarlarını çözmek gerekir. Cunku her driver güncellemesinde ayni seyi yapacak
Hayır, AMD den yıllardır hiç sorun yaşamadım. Şuanda 9070 XT den de çok çok memnunum. Biraz UV de yaptım, mis gibi ama GOW da bu sorunu yaşadım. Ragnarokta da gölgendiriciler derleniyor diye her oyuna girdiğinde yapıyor diye çok fazla şikayet duymuştumBu kart ile başka oyunda böyle bir sorun yaşadınız mı?