🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

En sonunda depo şansıma nazar değdi. Olurda uygun fiyatlı Razer Baracuda Pro görürseniz uzak durun. İade eden vatandaş bildiğin bir ay kullanmış, kablolarını, çantasını, typeC adaptörünü cukkalamış ve geri göndermiş:) Amazon bunu böyle niye iade alırsın be yav.

Kulaklık biraz hijyen ürünü buraya yolladığım oluyor ama şahsen alıp kullanmam

En sonunda depo şansıma nazar değdi. Olurda uygun fiyatlı Razer Baracuda Pro görürseniz uzak durun. İade eden vatandaş bildiğin bir ay kullanmış, kablolarını, çantasını, typeC adaptörünü cukkalamış ve geri göndermiş:) Amazon bunu böyle niye iade alırsın be yav.
Bunlar yüzünden depo kapanır yakında.

hocam onların fiyatını kesiyor ama bazı olaylar şöyle adam adaptörünü donglesini bulamayacak bir yerden gidip o ürünün cihazını alıyor sonra amazon ondan fiyat kesiyor ama adam bulamacağı ürünleri o şekilde almış oluyor amazonda parasını kestiği için iadeyi alıyor

hocam onların fiyatını kesiyor ama bazı olaylar şöyle adam adaptörünü donglesini bulamayacak bir yerden gidip o ürünün cihazını alıyor sonra amazon ondan fiyat kesiyor ama adam bulamacağı ürünleri o şekilde almış oluyor amazonda parasını kestiği için iadeyi alıyor
emin misin öyle olduguna ? mesela kablosuz kulaklık aldım ses kartını aldım kutudan buna nerden bakıp nasıl fiyat biciyor ?
usb dongle ürünlerde cok suistimale acıkmıs böyle bi durum varsa dısarda 5k amazon 2ye veriyor gibiyse

Bu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?

Kulaklığın kendisi yağ-leke içindeydi. Dedim en azından sesini duyayım, iğrendim başıma takmaya o derece. Kapüşonun üstünden denedim valla:) En azından kullanılmamış olaydı, mh ile otururdum pazarlığa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?
Depo ürünlerini bu tür eksik parça, yıpranma riskleri olduğunu bilerek aldığım için fazla üstelemiyorum. Zaten sorgusuz iade alıyorlar, bana yeter.

yüzde 10 yada 20 indirim sağlıyorlar sanırım. ben başka ürün almıştım tuşu bozuktu galiba yüzde 20 indirimdi tam hatırlamıyorum ama iade ettim

1 tanesi depo ana kategorilerini baştan sona tarıyor birde kısa koşu var seçtiğim alt kategorilerin ilk sayfasını geziyor. ama 3. farklı bir yaklaşım daha lazım çünkü her ürün bu sayfalara düşmüyor. en garantisi asin gezmek eğer ürün bazlı ihtiyaç varsa.
Teşekkür ederim

Geri