dün aldım yav kart 1 aydır bakınıyordum şuna bi türlü stoğa girmedi kart aldık ya girer şimd
dün aldım yav kart 1 aydır bakınıyordum şuna bi türlü stoğa girmedi kart aldık ya girer şimd
Bunlar yüzünden depo kapanır yakında.En sonunda depo şansıma nazar değdi. Olurda uygun fiyatlı Razer Baracuda Pro görürseniz uzak durun. İade eden vatandaş bildiğin bir ay kullanmış, kablolarını, çantasını, typeC adaptörünü cukkalamış ve geri göndermişAmazon bunu böyle niye iade alırsın be yav.
Orijinal miYurtdışı garantisiz 3.750ye satan var FB gruplarda
hocam onların fiyatını kesiyor ama bazı olaylar şöyle adam adaptörünü donglesini bulamayacak bir yerden gidip o ürünün cihazını alıyor sonra amazon ondan fiyat kesiyor ama adam bulamacağı ürünleri o şekilde almış oluyor amazonda parasını kestiği için iadeyi alıyorEn sonunda depo şansıma nazar değdi. Olurda uygun fiyatlı Razer Baracuda Pro görürseniz uzak durun. İade eden vatandaş bildiğin bir ay kullanmış, kablolarını, çantasını, typeC adaptörünü cukkalamış ve geri göndermişAmazon bunu böyle niye iade alırsın be yav.
emin misin öyle olduguna ? mesela kablosuz kulaklık aldım ses kartını aldım kutudan buna nerden bakıp nasıl fiyat biciyor ?hocam onların fiyatını kesiyor ama bazı olaylar şöyle adam adaptörünü donglesini bulamayacak bir yerden gidip o ürünün cihazını alıyor sonra amazon ondan fiyat kesiyor ama adam bulamacağı ürünleri o şekilde almış oluyor amazonda parasını kestiği için iadeyi alıyor
Bu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?En sonunda depo şansıma nazar değdi. Olurda uygun fiyatlı Razer Baracuda Pro görürseniz uzak durun. İade eden vatandaş bildiğin bir ay kullanmış, kablolarını, çantasını, typeC adaptörünü cukkalamış ve geri göndermişAmazon bunu böyle niye iade alırsın be yav.
Kulaklığın kendisi yağ-leke içindeydi. Dedim en azından sesini duyayım, iğrendim başıma takmaya o derece. Kapüşonun üstünden denedim vallahocam onların fiyatını kesiyor ama bazı olaylar şöyle adam adaptörünü donglesini bulamayacak bir yerden gidip o ürünün cihazını alıyor sonra amazon ondan fiyat kesiyor ama adam bulamacağı ürünleri o şekilde almış oluyor amazonda parasını kestiği için iadeyi alıyor
Depo ürünlerini bu tür eksik parça, yıpranma riskleri olduğunu bilerek aldığım için fazla üstelemiyorum. Zaten sorgusuz iade alıyorlar, bana yeter.Bu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?
yüzde 10 yada 20 indirim sağlıyorlar sanırım. ben başka ürün almıştım tuşu bozuktu galiba yüzde 20 indirimdi tam hatırlamıyorum ama iade ettimBu durumda Amazon nasıl yardımcı oluyor? Aynı ürünü yakalamak zor, sıfır ürün için kupon vs veriyor mudur acaba?
Hocam alabildiniz mi ben kaçırdımHyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Geldiii cloud 2 wireless
Teşekkür ederim1 tanesi depo ana kategorilerini baştan sona tarıyor birde kısa koşu var seçtiğim alt kategorilerin ilk sayfasını geziyor. ama 3. farklı bir yaklaşım daha lazım çünkü her ürün bu sayfalara düşmüyor. en garantisi asin gezmek eğer ürün bazlı ihtiyaç varsa.
Bi 15 dk durdu tercih etmedimHocam alabildiniz mi ben kaçırdım