Bütün etiketlerine kadar hepsi kutunun içinde kendi kutusuyla gönderdim zaten Mönitör ilk satın alırken köpükler geliyor onları taktımHepsini geçtim orjinal kutusu ve aksesuarları yoksa zaten ne değişim ne iade alırsın, Sana öyle bi belge sunuyorlarsa kutusuz gönderiyosun demekki
Bütün etiketlerine kadar hepsi kutunun içinde kendi kutusuyla gönderdim zaten Mönitör ilk satın alırken köpükler geliyor onları taktım
Olabilir en ufak zarar görmemesi için uğraştım monitörü poşetine koydum yanlarına köpüklerin koydum kutusuna koydum ayrıyetten dış kutusuna 2-3 kez streç geçtim de poşete koydum yani ne su teması başka bir şey monitöre bir şey yapamaz ama ortadan bir şey gelip de delerse ona bir şey diyemem ama o zaman da ben sorumlu olmayacağım. monitörün bende videosu var nasıl olsa, garanti ayıplı ürününü değiştirmiyorum derse o zaman THH ye başvuracağımO zaman gıcık bi görevliye denk gelmiş olabilirsin
Olabilir en ufak zarar görmemesi için uğraştım monitörü poşetine koydum yanlarına köpüklerin koydum kutusuna koydum ayrıyetten dış kutusuna 2-3 kez streç geçtim de poşete koydum yani ne su teması başka bir şey monitöre bir şey yapamaz ama ortadan bir şey gelip de delerse ona bir şey diyemem ama o zaman da ben sorumlu olmayacağım. monitörün bende videosu var nasıl olsa, garanti ayıplı ürününü değiştirmiyorum derse o zaman THH ye başvuracağım
Şöyle ki ürün benim adıma değil ben ürünü birkaç gün önce satın aldım aradan 3-4 gün geçmedi ekranı bozuldu faturası vesaire her şey bende var yani ikinci el ilanlarına da baktım bir tane sağlam G2412 model yok ya panel arızası ya ölü piksel hepsinde var normalde ürünü paketlemesi iyi olduğu zaman itirazı kayıt belgesi imzası attırmıyorlar değil mi hocam? Yani ona göre gidip de Yurtiçi Genel müdürlüğü ile konuşabilirim paketlemeyi hiç olmadığı kadar iyi yaptım monitörler hassas cihazlar sonuçta bir şey olsa kırılsa geçmiş olsunBu konuyu Yurtiçi Kargo genel müdürlğüne bildir. Garantinin ayıplı ürünü değişim iade etmemek gibi bi durumu yok heleki msi ise
Şöyle ki ürün benim adıma değil ben ürünü birkaç gün önce satın aldım aradan 3-4 gün geçmedi ekranı bozuldu faturası vesaire her şey bende var yani ikinci el ilanlarına da baktım bir tane sağlam G2412 model yok ya panel arızası ya ölü piksel hepsinde var normalde ürünü paketlemesi iyi olduğu zaman itirazı kayıt belgesi imzası attırmıyorlar değil mi hocam? Yani ona göre gidip de Yurtiçi Genel müdürlüğü ile konuşabilirim paketlemeyi hiç olmadığı kadar iyi yaptım monitörler hassas cihazlar sonuçta bir şey olsa kırılsa geçmiş olsun![]()
Dışında koruma olsa bile yapıyorlar bende sistem göndermiştim bana nasıl geldiyse aynı şekilde kutusuna koyup köpüklerini koydum yine de bunu hep imzalattırıyorlar sanırsam.Şöyle ki ürün benim adıma değil ben ürünü birkaç gün önce satın aldım aradan 3-4 gün geçmedi ekranı bozuldu faturası vesaire her şey bende var yani ikinci el ilanlarına da baktım bir tane sağlam G2412 model yok ya panel arızası ya ölü piksel hepsinde var normalde ürünü paketlemesi iyi olduğu zaman itirazı kayıt belgesi imzası attırmıyorlar değil mi hocam? Yani ona göre gidip de Yurtiçi Genel müdürlüğü ile konuşabilirim paketlemeyi hiç olmadığı kadar iyi yaptım monitörler hassas cihazlar sonuçta bir şey olsa kırılsa geçmiş olsun![]()
Hocam ürün garantiye girmiş ama müşteri açıklaması kısmında panel kırık yazıyor. Ben ürünü kargolarken koyduğum kutunun içinde panel kırık gibisine bir şey yazmadım zaten panel de kırık değil kutunun içerisindeki kağıda bilgilerimi yazdım ve panelde çizgililenme olduğundan bahsettimPaketsiz veya paketlemesi eksik ürünler için yaptırıyorlar. Satmış olsanız ürüne zarar gelip gelmediğini bileceksiniz ama garantiye giden bi ürünü öğrenemiceksiniz. Taki durum sonuçlandığında.
Hocam ürün garantiye girmiş ama müşteri açıklaması kısmında panel kırık yazıyor. Ben ürünü kargolarken koyduğum kutunun içinde panel kırık gibisine bir şey yazmadım zaten panel de kırık değil kutunun içerisindeki kağıda bilgilerimi yazdım ve panelde çizgililenme olduğundan bahsettim
Genelde soruyor elektronik ürün dedin mi tmm ne koruma olursa olsun o kağıdı imzalatıyor göndermiyor başka türlü.paketin dışında koruma yoksa ambar tesellüm ayağına teslim alıyolar, muhtemelen o kağıdı sana imzalatmışlardır gönderiyi teslim alırken, sonuç ne olur bilmiyorum ama sorumluluk almayıp olayı sana yıkmak için yapılan bir olay, dışında koruma olmayan çoğu kutuya bunu yapıyorlar
Bartında yaşıyorum hocam genel müdürlük işi zor. Olumsuz sonuçlanırsa E devlet üzerinden Thh ye başvuracağım msi’ya da özel destekten ekranın sağlam ama kronik sorunlu olduğu videosunu atarım. Paketlediğim kutunun fotoğrafını çekmedim.İşin zor, Önce elindeki görüntülerle müdürlüğe git. Thh başvur özel destekten msi a yaz görüntüleri gönder. İnş tarafına olumlu sonuçlanır bol şans
Bartında yaşıyorum hocam genel müdürlük işi zor. Olumsuz sonuçlanırsa E devlet üzerinden Thh ye başvuracağım msi’ya da özel destekten ekranın sağlam ama kronik sorunlu olduğu videosunu atarım. Paketlediğim kutunun fotoğrafını çekmedim.