thebizzon
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Bende bayadır arayıştaydım.Kumarımı bundan yana kullandım 2 güne gelir.İyi çıkar inşallahta arayış son bulur çok sıkıldım araştırmaktan.
Hayırlı olsun hocam inşallahBende bayadır arayıştaydım.Kumarımı bundan yana kullandım 2 güne gelir.İyi çıkar inşallahta arayış son bulur çok sıkıldım araştırmaktan.
Dostum ben aktif kullanıyorum soruların olursa cevaplarım. Dedikleri gibi parlaklık epey yüksek kaliteli monitör bir sürü modları falan da var. Benim çok yakın arkadaşımla birlikte aldık o şimdi olede geçti ikinci elde 8k satıyor düşünürsen yönlendiririm. 2k bandında kaliteli. Qd VA düşünürsen de msi bir modeli vardı renkler ips e çok yakın onunda adını bulursam söyleyim. Tufan diye arkadaş var forumda o forumun monitörcüsü ona da danışGrafik Tasarım ve PS5 ile kullanmak için ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı? Fiyatı hepsiburada’da 13K, sizce değer mi?
İleride Mac mini alıp birlikte de kullanmak istiyorum
https://app.hb.biz/SByohQmUulsE
@Tayfunns hocam bana da yardım etDostum ben aktif kullanıyorum soruların olursa cevaplarım. Dedikleri gibi parlaklık epey yüksek kaliteli monitör bir sürü modları falan da var. Benim çok yakın arkadaşımla birlikte aldık o şimdi olede geçti ikinci elde 8k satıyor düşünürsen yönlendiririm. 2k bandında kaliteli. Qd VA düşünürsen de msi bir modeli vardı renkler ips e çok yakın onunda adını bulursam söyleyim. Tufan diye arkadaş var forumda o forumun monitörcüsü ona da danış![]()
Niğde@Tayfunns hocam bana da yardım etBu arada arkadaşınız hangi şehirde
Sahibinden pg ile satabilir galiba itopya güvenilir tabi kasa monitör birçok alışveriş yaptım oradanEpey uzak bana hocam.
İtopya güvenilir midir sizce?