🔥İndirim Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB 8GB Ram Siyah 27.975,00 TL

Bu fiyatlara çıkıyorsanız 2. el düz s24 alın S23FE alınmaz bu paralara

Senin yaptığın ayıp!!!!! Bunu sıcak fırsat diye paylaşıp forumun kaynaklarını tüketiyorsun. Ayrıca milletin zamanını çalıyorsun.
hocam bakma geç zamanını çalmıyorum benim açtığım foruma girmezsen sıkıntı olmaz zamanın çalınmaz

Benim de S21FE (Exynos) cihazım var yaza 3 yılını doldurmuş olacak. Telefonu aldığımdan beri bataryasından yana dertliyim. Gittiğim her yere yanımda şarj aletiyle gidiyorum. Sürekli telefonu pil tasarrufunda kullanmak zorundayım yoksa 1.5 2 saat anca ekran süresi. Ayrıca ısınma sorunu da var hele ki sıcak memleketteyseniz dışarıda yaz ayında full parlaklıkta açarsanız cihazı kendini soğutmak için performansı dibe çekiyor. FE serisinden midir yoksa exynos işlemcisinden midir bilmiyorum ama hala bu tarz sorunlar güncel cihazlarında da devam ediyorsa bence yanaşmayın derim. Konudan alakasız olarak başka marka önermek istemiyorum ama bu fiyatlardan daha aşağıya satılan honor cihaz kullanan arkadaşım var şarjı 1buçuk günü görüyor, buz gibi çalışıyor.
exynos işlemciler sorunlu o serilerde (2000 2200) s23fe vardı aynı sorunları çektim

alan var almayan var ben almayan tarafındayım son 6 aydır fiyatlar böyle bu ürünün

S23 FE'nin kendisi pahalı. S23 FE ile neredeyse yakın fiyatta. S24 FE ise aynı fiyatta. S23 FE max ederi 20K olmalı

Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar

Neresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar
Beyni yokki elemanın. Sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum maymun olsa anlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri