Mehmet_3117
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 143
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ayıp hocam yaBu fiyata bunu alan telefondan anlamıyordur. Biraz teknolojiden anlayan bunun sıcak fırsat diye paylaşmaz.
ayıp hocam yaBu fiyata bunu alan telefondan anlamıyordur. Biraz teknolojiden anlayan bunun sıcak fırsat diye paylaşmaz.
ayıp hocam ya
hocam bakma geç zamanını çalmıyorum benim açtığım foruma girmezsen sıkıntı olmaz zamanın çalınmazSenin yaptığın ayıp!!!!! Bunu sıcak fırsat diye paylaşıp forumun kaynaklarını tüketiyorsun. Ayrıca milletin zamanını çalıyorsun.
hocam bakma geç zamanını çalmıyorum benim açtığım foruma girmezsen sıkıntı olmaz zamanın çalınmaz
mediamarkt a verdim onlar düşünsüny
yok adama verdin ya ondan dedim![]()
hahahahhamediamarkt a verdim onlar düşünsün
exynos işlemciler sorunlu o serilerde (2000 2200) s23fe vardı aynı sorunları çektimBenim de S21FE (Exynos) cihazım var yaza 3 yılını doldurmuş olacak. Telefonu aldığımdan beri bataryasından yana dertliyim. Gittiğim her yere yanımda şarj aletiyle gidiyorum. Sürekli telefonu pil tasarrufunda kullanmak zorundayım yoksa 1.5 2 saat anca ekran süresi. Ayrıca ısınma sorunu da var hele ki sıcak memleketteyseniz dışarıda yaz ayında full parlaklıkta açarsanız cihazı kendini soğutmak için performansı dibe çekiyor. FE serisinden midir yoksa exynos işlemcisinden midir bilmiyorum ama hala bu tarz sorunlar güncel cihazlarında da devam ediyorsa bence yanaşmayın derim. Konudan alakasız olarak başka marka önermek istemiyorum ama bu fiyatlardan daha aşağıya satılan honor cihaz kullanan arkadaşım var şarjı 1buçuk günü görüyor, buz gibi çalışıyor.
yaw reis alalh aşkına yakamı bırakhem suçlu hem güçlü
yavuz hırsız ev sahibini bastırır
anlayana...
alan var almayan var ben almayan tarafındayım son 6 aydır fiyatlar böyle bu ürünün
Beyni yokki elemanın. Sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum maymun olsa anlardıNeresi indirim neresi fırsat konu açarken daha dikkatli olmak gerekiyor bilmeyen biri güvenip alabilir.(forumda yoktur muhtemelen öyle biri ama olsun) Günümüzde bu telefona bu parayı verene köprü de satarlar