Tavsiye lazım işlemci için

Reaksiyon skoru
0
şuan 8-12k arası en f/p işlemci nedir ryzen olması önemli birde ddr5 olsun mutlaka

9700x bir tık üstüne koyabilirsen indirimlerle felan 14.5-15 bandında 7800x3d

9700x bir tık üstüne koyabilirsen indirimlerle felan 14.5-15 bandında 7800x3d
Ben de aynısını onerecektim kendim de kullanıyorum tam bi canavar. Gecen hafta gaming gecesinde de vardi iyi fiyata. Yine düşer uygun zamani bekleyip alın.

yani imkanın varsa 1 ay daha para biriktirmeyi dene derim, çünkü beklediğine değer. başka benim aklıma gelmedi şahsen.
knk bu 13 14 den başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki 7500x3d de olabilir ama yeni işlemci olduğu için çok incelemedim, bilen varsa aydınlatır bizleri.

ya ekran kartı olarak 5060 almayı düşünüyorum 9700x alırsam 5060 çok şey kalır zaten arkadaşımda 9700x 5070ti sistem topladık oda çok memnun ama bütçem el vermiycek malum savaşda var dolar sürekli artıyor şuan öğrenci olduğum için uzun vadede çok para biriktiremiycem

ya ekran kartı olarak 5060 almayı düşünüyorum 9700x alırsam 5060 çok şey kalır zaten arkadaşımda 9700x 5070ti sistem topladık oda çok memnun ama bütçem el vermiycek malum savaşda var dolar sürekli artıyor şuan öğrenci olduğum için uzun vadede çok para biriktiremiycem
9060xt al o zaman 5060 yerine

wattman derseniz o artık eskide kaldı ve driverlarda düzeldi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum kullanan @SyFox sana özelliklerini anlatsın
Hocam savunmayı bıraktım fanboylardan baydim isteyen istediğini alsın öneririm sadece

Hocam savunmayı bıraktım fanboylardan baydim isteyen istediğini alsın öneririm sadece
Yani adam eski kartlardan çekmiş yeni kartlardan değil siz yinede anlatım derim

Geri