1.8 T Audi veya Volkswagen araç setup

HasanE

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500000
Arkadaşlar iyi günler. bütçem 450 500 bin arasında parça bulunurluk ve performans için 1.8 T moturun tercih ettim vac grubun da kullanıldığı için çoğu araçta var ama en dikkati mi çekenleri audi a4 1.8 t quattro ve passat b5 1.8 T bütçeden dolayı audi yerine passata kaydım arıyorum şuan sahibinde ve günlük kullanım için bi setup yapmayı düşünüyorum önerisi olan var mı 250 300 bg düzeyinde düşünüyorum.

Arkadaşlar iyi günler. bütçem 450 500 bin arasında parça bulunurluk ve performans için 1.8 T moturun tercih ettim vac grubun da kullanıldığı için çoğu araçta var ama en dikkati mi çekenleri audi a4 1.8 t quattro ve passat b5 1.8 T bütçeden dolayı audi yerine passata kaydım arıyorum şuan sahibinde ve günlük kullanım için bi setup yapmayı düşünüyorum önerisi olan var mı 250 300 bg düzeyinde düşünüyorum.
vag grubunda tdi motorlar daha fazla turuyor

AGU kodlu olanları ekstra rağbet görür agu almaya çalışın.

Genelde pek fazla önermiyorum gatekeepliyorum piyasası şişmesin diye fakat 2000 model passat golf binmektense 500 gibi bir bütçeniz varsa 2013 model opel adamlara bakabilirsiniz. Dokunmatik multimedya, dijital iklimlendirme deri Koltuk + koltuk ısıtma + direksiyon ısıtma dolularında 17 inç çok hoş çelik jantlarla vs geliyor. Doluları ve kondisyonluları 600 den başlıyor daha boşlarını 550 gibi paralara bulursanız kaçırmayın bence.

Genelde pek fazla önermiyorum gatekeepliyorum piyasası şişmesin diye fakat 2000 model passat golf binmektense 500 gibi bir bütçeniz varsa 2013 model opel adamlara bakabilirsiniz. Dokunmatik multimedya, dijital iklimlendirme deri Koltuk + koltuk ısıtma + direksiyon ısıtma dolularında 17 inç çok hoş çelik jantlarla vs geliyor. Doluları ve kondisyonluları 600 den başlıyor daha boşlarını 500 gibi paralara bulursanız kaçırmayın bence.
ya şu açıdan bakıyorum ben bi c300 bmw 335 gibi araçlara milyonlar harcamak yerine daha düşük bütçeli bir spor arabası yapmak istiyorum. yoksa ford focus golf gibi arabalarda alabilirdim.

1.8t audilerin yüklenmemişini bulabilirsen yapıştır. yüklemeyle 250-300 olur zaten. kenarda 150-200 olmalı tabi her zaman

ya şu açıdan bakıyorum ben bi c300 bmw 335 gibi araçlara milyonlar harcamak yerine daha düşük bütçeli bir spor arabası yapmak istiyorum. yoksa ford focus golf gibi arabalarda alabilirdim.
1.4 turbo adamlar da yuklenince iyi gidiyor

1.8t audilerin yüklenmemişini bulabilirsen yapıştır. yüklemeyle 250-300 olur zaten. kenarda 150-200 olmalı tabi her zaman
Sahibinden de o ilanlarda görüyorum fakat kim de yaptırdı sağlıklı mı yaptırdı bilmiyorum o yüzden çok yaklaşmadım
Post automatically merged:

1.4 turbo adamlar da yuklenince iyi gidiyor
Turbo artık bambaşka bir devir 1.2 1.3 arabalara turbo çakınca 120 130 beygirleri atlıyorlar

Geri