Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 597
Var ProArt anakart aldımBurda daha önce depo dan anakart alan var mı bildiğiniz?
Var ProArt anakart aldımBurda daha önce depo dan anakart alan var mı bildiğiniz?
Nasıl geldi?Var ProArt anakart aldım
Güzeidi gayet sadece garantisi bitik gözüküyordu asusa fatura yükledim düzelttiler.Nasıl geldi?
Elimize verdiler kanks gelişine girdim alamadım baya heveslenmiştimLogitech G733 kulaklık geldi depoya 3kdan alabilen oldu mu beyler ben denedimde başaramadım.
O tarz ürünler çok zor %70den fazla fiyat avantajı gördüğünüz zaman alamayacağını anlayın normal yollarlaLogitech G733 kulaklık geldi depoya 3kdan alabilen oldu mu beyler ben denedimde başaramadım.
Millet nasıl alıyorO tarz ürünler çok zor %70den fazla fiyat avantajı gördüğünüz zaman alamayacağını anlayın normal yollarla
ah be yazmıyorda demekki illa ödeme aşamasına gitmek lazımmış güzelde ürünmüş, hep bir tane elektrikli robot almak istiyordum bir dahakine artık :/Ödeme aşamasında %20 indirim var hocam.
sen sorana kadar yemişlerElmacı kardeşler bilir iyi fiyat mi?
Apple AirPods Max Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık, Pro Seviye Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj, iPhone için Bluetooth Kulaklık – Mor : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods Max Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık, Pro Seviye Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj, iPhone için Bluetooth Kulaklık – Mor : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
18980₺ fiyatı vardısen sorana kadar yemişler
Yine gelir ya hocam merak etme illaki böyle fırsatlar.ah be yazmıyorda demekki illa ödeme aşamasına gitmek lazımmış güzelde ürünmüş, hep bir tane elektrikli robot almak istiyordum bir dahakine artık :/
Onu ben de bilmiyorum, millet dediğin de azınlık bir grup alıyor belirttiğim fiyat avantajı olan ürünleri.Millet nasıl alıyor