CORSAIR RS120-R ARGB Bu Fan Kontrolcü İstiyor Mu?

JuunBuun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,192
Arkadaşlar merhaba MSI Mag pano 100R kasam'daki reverse fanlar vızıltı yapıyor bu resimdeki corsair fanları almak istiyorum gördüğüm kadarıyla kontrolcü istemiyor ama emin olamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Veya termal right gibi farklı markalardan daha fiyat performans reverse fan önerisinde bulunabilir misiniz?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba MSI Mag pano 100R kasam'daki reverse fanlar vızıltı yapıyor bu resimdeki corsair fanları almak istiyorum gördüğüm kadarıyla kontrolcü istemiyor ama emin olamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Veya termal right gibi farklı markalardan daha fiyat performans reverse fan önerisinde bulunabilir misiniz?

Kontrolcünün olayı tek bir noktadan bağlantı ve kontrol etmek için olsada olur olmasa olur olmasada olması içinde fanların birbirine zaten bağlanabiliyor olması gerekiyor.
Post automatically merged:

https://www.idefix.com/thermalright-tl-c12w-s-v3-argb-120mm-beyaz-3-lu-kasa-fani-p-5982387 Thermalrightta reverse fan yok

Linkteki thermalright fanlar reverse değil galiba ? Baktimda siyahini bulamadım
Bunlar düz
Bunlar reverse
Bunların beyazıyla komple kasayı doldurdum. Radyatör dahil. Tek kablo.

kontrolcuye gerek yok. fakat sizin anakartta arbg desteği olması lazım'onun dışında sorun yok.

Kasadan memnun musunuz bende bu kasaya bakıyorum

Kasadan memnun musunuz bende bu kasaya bakıyorum
Memnunum görüntü, özellikle kablolaması çok kolay

Bunlar düz
Bunlar reverse
Hocam normal bildiğimiz kanatları şeffaf olan full ışık yanan modellerinden yok mu acaba ben baktım bulamadım

Hocam normal bildiğimiz kanatları şeffaf olan full ışık yanan modellerinden yok mu acaba ben baktım bulamadım
O zaman yazın çekerim bundan bir tane sağolun hocam

Kullandığım fanlar olduğu için önerdim. Kasan da çok güzel. Yakışır

Bunlardan kullanan bir arkadaş vardı forumda, Lian Lİ Vision Compact kasada. Işıklar efsane duruyor. Ben full beyazda, siyahtaki o kontrastı yakalayamıyorum. Beyaz parçalar ışığı dağıtıyor, siyah emiyor.

Corsair fanları sipariş verdim ya
Thermalright bulamadım siyah

Bunlar düz
Bunlar reverse
Reverse olduğu belirtilmemiş fanlar nasıl reverse diye paylaşıyorsun (başlığa sığmamış belirtiliyormuş ben aratınca bunlar niye çıkmıyor ya)

Reverse olduğu belirtilmemiş fanlar nasıl reverse diye paylaşıyorsun (başlığa sığmamış belirtiliyormuş ben aratınca bunlar niye çıkmıyor ya)
Thermalright ın ürünlerini öğrendim artık. M12-M12Q-UB24-UB36 fanları var satışta.
M12Q düz siyah, M12QRW Reverse White gibi gibi.
Lian Li benzeri fan arayışına girince öğrendim bu fanları. Gerçekten performans olarak yeterli, sessiz ve görsel olarak gayet güzel fanlar.
Genellikle fan arayanlara tavsiye ediyorum, kendim de kullandığım için.
UB serisi fanlar da güzel ama UB24 ve UB36 düz ve reverse şeklinde var ama 2 li veya 3 lü tek iskelet şeklinde geliyor . Ayrılmıyor. Biri bozulsa nolur bilemiyorum.

Geri