Uzun Ömürlü Gaming Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba 2500tl bütçem var belki 3e kadar çıkar bu bütçede
Red/Brown Switch(tercihimdir zorunlu değil)
Uzun tıklama ömürlü
Malzeme kalitesi iyi
Mümkünse hotswap ve rgb olsun
Bu arada bu fiyatın aldında mesela 1500e yine FP klavye önerileriniz varsa bekliyorum
onun yerine manyetik alabilirsin eğer aklında yoksa tabi fakat illa mekanik diyorsan ona göre önereyim

onun yerine manyetik alabilirsin eğer aklında yoksa tabi fakat illa mekanik diyorsan ona göre önereyim
farkları ne tam olarak piyasayı takip etmiyorum 4 5 senedir

farkları ne tam olarak piyasayı takip etmiyorum 4 5 senedir
hocam hall efect denen yeni bir teknoloji gelişti yani mekanik klavyelerdeki yay tekniği kaldırıldı onun yerine manyetik yani 0.001 kadar indirseniz bile algılayan switchler ortaya çıktı mekaniklerin artık sonu gelmeye başladı

f87 pro/f87 veya f75.
hardcore fps oynamıyor isen a tuşuna rakipten 2 3 salise önce basıcam diye wraith gibi markalardan kablolu ürünler alma. Görüşüm budur wraith fan boylarına karşı tartışmaya kapalıyım.

hocam hall efect denen yeni bir teknoloji gelişti yani mekanik klavyelerdeki yay tekniği kaldırıldı onun yerine manyetik yani 0.001 kadar indirseniz bile algılayan switchler ortaya çıktı mekaniklerin artık sonu gelmeye başladı
peki hocam yazın alıcam zaten 4kya kadar çıkar

2k fiyat farkı var 60 alabilirim hemen
al derim kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı ama wraithin iade politikasına kefil değilim baştan söyliyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

veya buna bakabilirsin güzel birşeye benziyor birde
ulugames howl 75 klavyesine bak 2800 tl

Ben pek beğenmedim çoğu öve öve bitiremedi klavyeyi temu dan aldim diyemi bilmiyorum ama şarjı hızlı gidiyor iki tuş rgb sabit kırmızı wasd tuşlarinin kaplamasi parlamaya basladi şimdiden temu dan garanti için yazdığımda fiyati geri iade ettiler şu anda w75 ile takılıyorum
klavyenin güzelliğine laf yok bence bende temudan aldım ama şarjı harbi hızlı gidiyor. RGB açarsam 1-2 gün anca dayanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri