❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

ya çok biliyosunuz bi boş yapma be. işin bilen biri olarak söylüyorum bütçe kullanılmış burda. zarar ediyor itopya bu üründen kendi cebinden veriyor yani ürüne. marka destek verse bile bu üründe bu kadar düşemez. zaten normal fiyatlarında bile %10 üstü kar etmiyor firmalar ne anlatıyorsunuz?
Ya gevezelik etme kanka hadi sür eşşeğini

Az önce aradım, görüştüm. İptal olmadığını monitörün gönderileceğini söyledi.

Az önce aradım, görüştüm. İptal olmadığını monitörün gönderileceğini söyledi.
Beni de dün aradılar gönderilecek dediler az önce ups in sitesinde teslimat durumu satıcıya geri iade ediliyora döndü.

Uygunsuz Dil
Bugün aradım siparişiniz yollanacak dediler, az önce baktım sipariş iptal edilmiş. Teyit almadan siparişimi iptal ettiler.

Bugün aradım siparişiniz yollanacak dediler, az önce baktım sipariş iptal edilmiş. Teyit almadan siparişimi iptal ettiler.
"Hazırlanıyor aşamasında olanlar yani kargoya verilmeyenler iptal yedi boşuna bekleme."

söylemiştim

Enteresan durumlar. Arayın sürekli darlayın hem söz verip hem tutmamak ayıptır.
Hocam, THH'ye ver bunları. Yazılı beyan da varsa kazanırsın. Bir de siparişini alan bir arkadaştan gerekli belgeleri ve izinleri al, onu da THH şikayet dilekçesine ekle. Elin güçlenir. Üzüldüm siparişinin sana gelmemesine dostum

Hocam, THH'ye ver bunları. Yazılı beyan da varsa kazanırsın. Bir de siparişini alan bir arkadaştan gerekli belgeleri ve izinleri al, onu da THH şikayet dilekçesine ekle. Elin güçlenir. Üzüldüm siparişinin sana gelmemesine dostum
Yazılı bir beyan yok. Telefon ile görüşebildim sadece. Desteğe mesaj da atamıyorum hata veriyor. Yarın arayıp ağzıma geleni söylicem. Şerefsizlerin 3 kuruşluk ürününe kalmadım. Kızdığım dün ve bugün aradığım da bana siparişiniz geçerli kargoya verilecek denilmesi.

İtopya gibi somut bir yerleri de yokki gidelim. Göndereceğiz diyorlar kargoyu kendilerine getirtiyorlar. UPS e söyledik size dönecek diyorlar kargo onlara gidiyor, UPS i arıyorsun bize öyle bir şey denmedi diyor.

Alanlara hayırlı olsun, güzel günler de kullansınlar. Ben indirim de diye aldım yoksa en kral monitörü alacak durumum var. Uygun ürün görünce alıyorum seviyorum. Fakat yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil. Beni aradılar fiyat hatası ürünü gönderemeyeceğiz dediler. Tamam dedim. Sonra Forum da gönderceklermiş muhabbeti olunca dün ve bugün 2 defa aradım teyit aldım. Göndereceğiz dediler. Bana sormadan da iptal ettiler ben buna sinirlendim. Fiyat hatası fakat teslim alanlar oldu. Rezillik başka bir şey değil. Kart limitimi 3 gündür işgal ediyorlar. Haram zıkkım olsun.

Alanlara hayırlı olsun, güzel günler de kullansınlar. Ben indirim de diye aldım yoksa en kral monitörü alacak durumum var. Uygun ürün görünce alıyorum seviyorum. Fakat yaptıkları şerefsizlikten başka bir şey değil. Beni aradılar fiyat hatası ürünü gönderemeyeceğiz dediler. Tamam dedim. Sonra Forum da gönderceklermiş muhabbeti olunca dün ve bugün 2 defa aradım teyit aldım. Göndereceğiz dediler. Bana sormadan da iptal ettiler ben buna sinirlendim. Fiyat hatası fakat teslim alanlar oldu. Rezillik başka bir şey değil. Kart limitimi 3 gündür işgal ediyorlar. Haram zıkkım olsun.
Ben asla bırakmam peşini yerinizde olsam arayın tekrar izah edin. Yetmezse mail atın twit atın thh açın.

Kargo takipte mi yoksa sitede mi iptal görünüyor? Eğer sadece kargoda iptal görünüyorsa bir ihtimal gelme şansı var gibi.

Geri