Bilgisayarımı Amazondan veya öbür tanınmış sitelerden tek tek parça parça aladım ve eke koyacağım sistemimi. Sistemim ayda 1-2 kez veya 2-3 ay hiçbir problem olmadan çalşıyor ama bazen çalışırken bir anda görüntü gidiyor ve kasa çalışmaya devam ediyor çalışmayan ekran kartı fan bazen dönmeye başlıyor. ekran kartı driverını temiz silip tekrar yükledim, format attım pc ye ve ekran kartını söküp her ekran gittiğinde yeniden pc ye taktım power kablosunda bir sıkıntı veya temmassızlık olabilir diye. Ama problem devam ediyor arada. Sizden isteğim ve arzum şudur dostlar, problemi beraber tespit edelim ve ne gerekiyorsa yapalım, bu sistemi toparlamak için ayllarca belkide yılı geçecek şekilde para biriktirip topladım ama bu sıkıntılar peşimi bırakmadadı, hangi parçada olduğunu ve ne sıkıntısı olduğunu tespit edebilirsem değişimini ve onarımını yapayım çünkü sistemimi ve performansını seviyorum. (OCCT POWER TESTİNİ EKE KOYACAĞIM ERROR VERİYOR)
İŞLEMCİ:Ryzen 7 7800x3d
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30
ANAKART: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
EKRAN KARTI: MSI RTX 4080 SUPER EXPERT
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Corsair h100 240mm
PSU: MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold
KASA: MSI GUNGNIR 300R
DOSTLAR ŞU PC Yİ BİR KÖŞEDE TOZLANMAYA BIRAKMAK ZORUMA GİDİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SİZDEN RİCAM ?
İŞLEMCİ:Ryzen 7 7800x3d
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30
ANAKART: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
EKRAN KARTI: MSI RTX 4080 SUPER EXPERT
İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Corsair h100 240mm
PSU: MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold
KASA: MSI GUNGNIR 300R
DOSTLAR ŞU PC Yİ BİR KÖŞEDE TOZLANMAYA BIRAKMAK ZORUMA GİDİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ SİZDEN RİCAM ?
Son düzenleme: