Hocam sizdede mi aynı model var?sharpnessi 70 yap başka yara gerek yok, od faster
belki color tempide 5k yapabilirsin, görüntü biraz daha ısınıyor, 6.5k bazen gece kullanımında gözümü yoruyor diye alıştım
27m2n5500 var ama aynı menü aynı ayarlar, zaten standart görüntüsüde güzelHocam sizdede mi aynı model var?
reis sen monitörü nereden aldın ben aldığımda ölü piksel ve monitöre yaklaştığımda ince tiz bi ses vardı iade ettim şimdi nereden alsam bilemedim27m2n5500 var ama aynı menü aynı ayarlar, zaten standart görüntüsüde güzel
Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Ölü piksel, IPS Glow ne durumda?Merhaba,
Philips Evnia 27M2N3501PA monitörü aldım. Bu monitör için yapılması gereken ayarlar neler? Hangi OverDrive modunda kullanmalıyım? Renk ayarı yapmalı mıyım?
Şimdilik memnunum, bende çok şükür ölü piksel çıkmadı. IPS Glow biraz var ama çok önemsemedim ben. Bundan önce G27Q2 vardı onda daha fazla glow vardı. Eski monitörüm XG270 idi ondaki glow kat kat daha azdı. Özetle; memnunum.Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun? Ölü piksel, IPS Glow ne durumda?
bana diyorsan inceden aldım ama baya oldu, net rahatsız edicek bi cw duyamadım, ölü piksel varmış fakat aylar sonra fark ettim, sadece siyah üzerinde gözünü aynı hizaya getirip yakınlaşınca zor görülebilen bir yeşil piksel vardı, bi arkadaşımda bu konuda bahsedilen 260 hz olanı sinerjiden aldı, ölü pikselimsi şeyler var diye değişime yolladı yenisini yollamışlardıreis sen monitörü nereden aldın ben aldığımda ölü piksel ve monitöre yaklaştığımda ince tiz bi ses vardı iade ettim şimdi nereden alsam bilemedim