🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bende 2 adet var. Deepcool markasına mail çekmiştim göndermiştiler yurt dışı yasaklarından önce. Anakart sorunluymuş riser a bağladık arızalı diye öyle yedek oldu elimde. Durmasının bir anlamı yok belki de ikisini de elden çıkarıp 5.0 kablo alırım
Deep Cool kardeşliği.

Depo ürünü değil fakat ne zaman uygulamaya girsem bu ürünü 24 bin olarak görüyorum sonra güncel fiyatına dönüyor hemen. İndirim mi olacak yoksa yazılımsal bir hata mi oluyor anlamadım 😀😀
MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED

Haydaaa 😂

Oled ekran laptop ile bunun arasında kaldım ya nerden attın zehri
Ya bayadır takipteyim ben bunu 26 altına düşsün alirim diyordum şimdi kararsız kaldım ne lanet bir psikolojik durum 😂

G81SF'yi postaladık bu sabah, depodan 4k oled monitör vurana kadar 1080p 24inç yadigarla beraber olacağız, yalnız şu kadarını söyleyim kumsuz beyazları özlemişim ya. bana göre mat oledin en rezil yanı kumlu görüntü ve grain

G81SF'yi postaladık bu sabah, depodan 4k oled monitör vurana kadar 1080p 24inç yadigarla beraber olacağız, yalnız şu kadarını söyleyim kumsuz beyazları özlemişim ya. bana göre mat oledin en rezil yanı kumlu görüntü ve grain
İyi olmuş ben de vedalaşıcam tez vakitte.

Temiz FPS oyunu anca turnuvada oynarsın bu saatten sonra hiçbirşekilde yakalanmıyorsun aimlock olmadığı için sadece atış patternini öğreniyor bütün mermileri bir yerde topluyor macro. velhasıl toplum çürümüş artık herkes otomasyonda Mmorpglere bile farklı farklı farm macrosu yazıyorlar injection falanda değil.

KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen5, 10000MB/s Okuma, 8200MB/s Yazma

bu ürün stoklara sık sık giriyor mu ve satın alma fırsatımız oluyor mu hiç, yoksa botlar hüpletiyor mu hemen :D

Geri