Yardım Am5 anakartın pinlerini yamulttum yardım

Reaksiyon skoru
13
2. El aldığım Asus b650m r temizlemek için çıkardım işlemciyi söktükten sonra 3-4 tane pini yanlışlıkla yamulttum sizce servise göndersem tamir edilir mi
Garantisi yok faturası da yok

Ayrıca servise nasıl ulaşabilirim

2. El aldığım Asus b650m r temizlemek için çıkardım işlemciyi söktükten sonra 3-4 tane pini yanlışlıkla yamulttum sizce servise göndersem tamir edilir mi
Garantisi yok faturası da yok

Ayrıca servise nasıl ulaşabilirim
Garanti fatura yoksa nasıl servise yollamayı düşünüyorsun ayrıca pini yamultmak kullanıcı hatası zaten garanti kapsamında değil yapılırsa da ücret alınır.

Çıkartırken mi yamuldu işlemci yokken mi
İşlemciyi çıkarttım daha sonra ekran kartını çıkarmaya çalışırken elim değdi ve yamuldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

temizlemek için cpu yu yuvadan neden çıkardın? nasıl bir temizlikmiş bu?
Kenarlarına termal macun akmıştı çıkarıp temizlemek istedim

fazla merak iyi değilmiş cpyu hiç çıkarmana gerek yoktu temizlik için , çok sıkıntılı bi eğilme değilse iğne ucu ile düzeltmeye çalışabilirsin ha daha çok kötü ederim diyorsan işi bilene yaptır

Valla x870e crosshair de 1 2 pin yamuktu kart tamiri yapan birine götürdük.
Adam para almadı ama garantide vermedi saatçiden rica ettik bakabilir miyiz diye baktık sorun yok devam ettik. anakart modelini belirtme sebebim silkelese silkelerdi yani.
Ortalama ne kadar tutar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eski sahibine sorucam eğer faturası e arşivse kabul ederler mi

2 3 taneyse dıgerlerının hızasına gore ıgne ıle fazla guc uygulamadan duzletıp dene

Öncesi

Pin başındaki parlaklıklara bakmak en sağlıklısı oluyor fiziksel eğikliği görmek için. Pin kırmadıysan çok masraflı olmaz.

Öncesi

Pin başındaki parlaklıklara bakmak en sağlıklı oluyor fiziksel eğikliği görmek için. Pin kırmadıysan çok masraflı olmaz.
Kırılmamış sadece yamuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri