Yardım Valo oyuna giremiyorum saçma hata

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
938
Selamlar,

Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum en sonda ticket atım dedim onların da verdiği yöntemler işe yaramadı. Pc de sıfırlamak istemiyorum :D

Oyunu oyna diyip güncellemeye alıyor sonra Oyna butonu cıkıyor hop tekrar güncelleme alıyor sürekli bu döngüde .
Oyunu silip tekrar yükledim vs hersey denedim
Ticket ss ektedir. (not ss eklenmiyor la foruma )

Ticket yanıt :

Merhaba, Nbame sana yardımcı olabilmek için burada!

Öncelikle umarım iyisindir ve güzel bir gün geçiriyorsundur. Cevabımızı beklediğin için teşekkürler. Problemin için bize ulaştığından dolayı teşekkür ederim. Teknik problemlerle uğraşmak zaman alıcı ve yorucu olabiliyor seni iyi anlıyorum. Sana en iyi şekilde yardımcı olmak için buradayım.

Öncelike goodbyedpi kullanıyorsan senden bilgisayarından tamamen kaldırmanı isteyeceğim, yüksek ping değeri almana sebep oluyor olabilir.

İkinci olarak, kayıtlarını incelediğimde IPV6 aktif olarak gözüküyor, önce onu kapatalım;
Windows'ta IPv6 Devre Dışı Bırakma:
Windows + R tuşlarına basın, ncpa.cpl yazıp Enter'a basın.
Aktif internet bağlantınıza (Wi-Fi veya Ethernet) sağ tıklayıp Özellikler'i seçin.
Listede "Internet Protokolü Sürüm 6 (TCP/IPv6)" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın.
Tamam'a tıklayın ve değişikliklerin uygulanması için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Son olarak flush dns işlemini yapalım ve sıfırlanmış olalım:
Windows'ta DNS Flush (Önbellek Temizleme)
Başlat menüsüne cmd yazın.
Komut İstemi'ne sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin.
Açılan pencereye ipconfig /flushdns yazıp Enter'a basın.
"Successfully flushed the DNS Resolver Cache" mesajını gördüğünüzde işlem tamamlanmıştır.

Eğer ki sorun çözülmezse bu bilete tekrar durum güncellemesi yapabilirsin.

Kendine iyi bak 💖
Nbame
Riot Games Player Support

aynı sorunu yaşıyorum bende de düzelmedi temiz kurulum ile kaldı öyle oynayamıyorum takip

silmiştim tam ama ya :(

Geri