Manyetik Klavye Önerisi

Kötü olduğunu düşünüyordum da bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum jfoskfoekflemc
Ya şöyle kullanması imkansız değil. Hala bir şekilde idare ediyorum ama oyun oynamaktan başka yapılan şeylerde biraz yorucu oluyor bazen. Mesela (+) yapamıyorum klavyede. Google a yazıp yapıyorum. Her klavye böyle olmayabilir de daha kolayı varken uğraşmak can sıkıcı. Umarım bilgilendirici olmuştur. Her ürünün bir alıcısı var tabi de 60 klavye arkadaşın da dediği gibi sadece valorant cs oynayanlara daha uygun gibi.

Hikayeli oynuyorsan kesinlikle %75 alın. FN+ hem diğer tuşlara basarken kullanmak imkansız. FN+W vb. kısayollar var, fonksiyon yapayım derken başka tuşları tetikleyip klavyeyi kullanılamaz hale getiriyorsunuz. GameRaider K1 HE bu fiyatta en ideal manyetik klavye, hoşunuza giden rengini almanızı öneririm.
Tamamdır dostum dediğiniz gibi büyük ihtimal bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya şöyle kullanması imkansız değil. Hala bir şekilde idare ediyorum ama oyun oynamaktan başka yapılan şeylerde biraz yorucu oluyor bazen. Mesela (+) yapamıyorum klavyede. Google a yazıp yapıyorum. Her klavye böyle olmayabilir de daha kolayı varken uğraşmak can sıkıcı. Umarım bilgilendirici olmuştur. Her ürünün bir alıcısı var tabi de 60 klavye arkadaşın da dediği gibi sadece valorant cs oynayanlara daha uygun gibi.
Anladım hocam sanada teşekkür ederim %60 almayacağım kesinlikle.

Tamamdır dostum dediğiniz gibi büyük ihtimal bu klavyeyi alacağım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam sanada teşekkür ederim %60 almayacağım kesinlikle.
Rica ederim hocam. Hayırlı cumalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri