🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/dp/B006ZN4TZS?th=1&m=A215JX4S9CANSO Wilhelm Röntgene selam olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

d75ilsw.png
1600 liraya aldığım blender geldi baya iyi depoculara selam olsun.
La bana böyle bir şey lazımdı niye göremedim, link var mı yine düşer mi acaba diye ara ara bakayım

temin edilemiyorsa, stokta yoksa ediyorlar

Ayrıca kart sana ait değilse, başkasınınsa da iptal ediyorlar
Galiba sebebi stok muhabbeti ama hem 1 hafta bekletti hemde aradım amazonu sebebi nedir diye diyoki olur öyle iptal

Bu işten para kazandıkları için ne yazılımlar alıyolar yapıyolar vs. biz de 2. dalga olarak arta kalanları alıyoruz.
Biz 3 veya 4 falanız hocam, ben hatta 5-6 olabilirim :D konuya yeni girip konuya paylaşılan linklerden sayesinde ürün alabilen tayfa 10. halka olur. 1. halka muhtemelen satın alımı bile kendisi yapabilen köle olur.

Biz 3 veya 4 falanız hocam, ben hatta 5-6 olabilirim :D konuya yeni girip konuya paylaşılan linklerden sayesinde ürün alabilen tayfa 10. halka olur. 1. halka muhtemelen satın alımı bile kendisi yapabilen köle olur.
bana bildirim geliyo, giriyom bakıyom bitmiş oluyor bazıları buraya düşmüyo bile

@firefly07 hocam bu UCDMG sanırım 35e düşmüş 27ye gördünüz mü ben bulamadım.

Sana da yazdım bi 5. dalga kategorisi.
gece gelirse hemen pcde görürsem mesela oluyor ama liste sisiyor liste sistikçe de bu sefer yavaşlıyoz su anda dkda 300 ürün bakabiliyoz bazen hataya düşüyor kimi ürüne bakana kadar 2dk geçiyor öyle olunca da kaçıyor

ben ürün bazlı takip ediyordum xg27 ve pg27yi öyle olunca direk yakaladım

1776522430465.webp

@Aydi bu arada senin başına gelen bana da geldi allahtan iptal yiyince tekrar düştü yine ben aldım kargoya verildi diyor bakalım gelir umarım

ben aldım hocam
İyi iyi, alsatçılara gitmemiş olması ve sana gitmesi sevindirdi. Hayırlı olsun

ben ürün bazlı takip ediyordum xg27 ve pg27yi öyle olunca direk yakaladım

Alıntıyı görüntüle
@Aydi bu arada senin başına gelen bana da geldi allahtan iptal yiyince tekrar düştü yine ben aldım kargoya verildi diyor bakalım gelir umarım
Gayeeet iyi inşallah sağ salim gelir

İyi iyi, alsatçılara gitmemiş olması ve sana gitmesi sevindirdi. Hayırlı olsun

Gayeeet iyi inşallah sağ salim gelir
mat oledden kurtulduk sanırım bu arada ben her türlü alacaktım bu gelmese muhtemelen 37kya alırdım çok iyi durumda yazanı

Geri