PS5 ALACAĞIM ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM

Arda_09

80+
Reaksiyon skoru
173
Merhaba playstation 5 slim alacağım tek kollu mu almak mantıklı çift kol mu öneriniz var mı özellikleri vs

indirim felan yakalamak mantıklı mı şuan biraz pahalı gibi geldi ithalatcı garantili alınır mı 40k ya kadar italatcı

PS5, Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcılarının sattığı fiyatın altına e-ticaret sitelerinde kesinlikle inmez. Çok ama çok nadir olarak üç-beş harfli marketlerde uygun fiyata sınırlı stokta satıldığı oluyor.

Ben de almayı planlıyorum nereden alınır güvenilir ve uygun fiyatlı olması lazım

merhaba sahibinden üzerinden takip etmiş olduğum bir kullanıcın profiline baktığımda gayet güzel yorumları var link veriyorum iletişim numarası ve bütün ilanları var sitede inceleyip iletişime geçebilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-slim-1tb-2-adet-kol-28.000-1264429182/detay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merhaba sahibinden üzerinden takip etmiş olduğum bir kullanıcın profiline baktığımda gayet güzel yorumları var link veriyorum iletişim numarası ve bütün ilanları var sitede inceleyip iletişime geçebilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-slim-1tb-2-adet-kol-28.000-1264429182/detay

Merhaba playstation 5 slim alacağım tek kollu mu almak mantıklı çift kol mu öneriniz var mı özellikleri vs
ps5 de çok oyun oynayacaksna ek 1tb da ps5 uyumlu ssd şart kendi depolaması yetmiyor 825 olanı

1776543592334.webp

görsel yeni değil bundan 5 6 ay önce şöyle bi indirim olmuştu tekrar yakalamaya çalışacağım

Alıntıyı görüntüle

görsel yeni değil bundan 5 6 ay önce şöyle bi indirim olmuştu tekrar yakalamaya çalışacağım
o imkansız 6 ay önce konsollarda sony tarafında zam yoktu artık bu paraya imkazsız

Ben Ps5 slim trend yoldan almıştım. Ondan sonra ikinci gamepad dualsense yine trend yoldan almıştım. Ve Ps5 slim almanızı tavsiye ederim. Kahraman konsoldan güvenilir ithalatçıdan alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri