Discord'dan Süresiz Yasaklandım

Reaksiyon skoru
73
Discord’u aktif kullanan biri değilim. Sadece oyun oynarsam sesli sohbette arkadaşlarla takılıyoruz. Sunucularda fazla chat yapmam. Ancak “Çocuk Güvenliği” ihlali yedim. Takıldığım insanların yaşı 24 üstüdür. Neyse, ana hesabım bu şekilde yasaklandı. Talep gönderdim, daha geri dönüş olmadı. Ben de yan hesap açıp devam ettim. 10 dakika sonra “Engelden Kaçma” ihlalinden tekrar Discord’dan yasaklandım. Sanırım ana hesabımdan dolayı. Bilgisayara format atarsam yeni hesap açıp girebilir miyim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

gfgfgf.webp
dsdsdssss.webp

Yeni bir bilgisayar al. Eskisinden kurtul. İnternetini kapat. Yeni eve taşın. Başka bir şehirde olsun. Yeni bir Mail al ve farklı bir İnternet sağlayıcısına geç. Başka bir isim altında yeni bir Discord hesabı ve yeni bir oyun hesabı aç. Seni asla tespit edemezler.
format ve internet arayüzü ayarı yapsam gene tespit ederler mi acaba

Sorunlu bir seyler yazdin mi

13 yazmis olabilri misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 yas alakali birsey yazardan ban yiyiosun

Direk 13 yas yazarsanda yiyorshn discordun en ciddi yasaklarindan biri cocuk istismari yine dua et perma yememissin 2028de acilicak hesabin

13 yazmis olabilri misin

13 yas alakali birsey yazardan ban yiyiosun

Direk 13 yas yazarsanda yiyorshn discordun en ciddi yasaklarindan biri cocuk istismari yine dua et perma yememissin 2028de acilicak hesabin
2028 de bu sicil silinecek hesap perma açılmıyacak yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri