Fiyat performans başlangıç seviyesinde en mantıklı seçenek ne

Utku Kara

80+
Reaksiyon skoru
6
Babam hala huwaei p20 lite kullanıyor resmen telefon fosillesti yeni bir telefon alması gerekiyor artık telefon bozuldu bozulacak haklı olarak da pahalı bişey istemiyor adam sosyal medyasında takılıo telefonla konuşuo ve banka hesaplarını yönetiyor sadece başlangıç seviyesi bir telefon alacağı kesin ama ne alması konusunda bir fikrimiz yok benim ilk aklıma gelen redmi note serisi ( ben note 10 pro kullanıyorum çıktığı dönem almıştım ) ama note serisinin fiyatlarıda uçmuş redmi note 15 c diye bir telefon var ekran full HD bile değil işlemcilerini de bilmiyorum o yüzden danışmak istedim başlangıç seviyesinde olmak şartıyla ne alabiliriz

Söylemeyi unutmuşum telefonun 5G olması şart mı Hatay'da depremden çok etkilenen bir şehirde yaşıyoruz köyümüzde Türk Telekomun alt yapısı bile yok o yüzden Internet bile bağlayamadik çanak sistemi ile internet bağladık eve. Geçen gün elektrikler kesildive şebeke gitti ne wifi vardı nede mobil veri 4.5 G yi bile kullanamıyoruz adam akıllı burda . Ben yakın zamanda da düzeleceğini düşünmüyorum sizin düşünceleriniz neler

Söylemeyi unutmuşum telefonun 5G olması şart mı Hatay'da depremden çok etkilenen bir şehirde yaşıyoruz köyümüzde Türk Telekomun alt yapısı bile yok o yüzden Internet bile bağlayamadik çanak sistemi ile internet bağladık eve. Geçen gün elektrikler kesildive şebeke gitti ne wifi vardı nede mobil veri 4.5 G yi bile kullanamıyoruz adam akıllı burda . Ben yakın zamanda da düzeleceğini düşünmüyorum sizin düşünceleriniz neler
Redmi note 12 pro 5g 8/256 13.499tl.

Redmi note 12 pro 5g 8/256 13.499tl.
Xaominin direkt satışı yok eski model sonuçta biraz araştırdım da telefona çok ısındım direkt mi den veya Teknosa mediamarkt vs den alamıyorum Trendyol hepsiburada da bulunan satıcılardan alsam sorunla karışılaşır mıyım

Xaominin direkt satışı yok eski model sonuçta biraz araştırdım da telefona çok ısındım direkt mi den veya Teknosa mediamarkt vs den alamıyorum Trendyol hepsiburada da bulunan satıcılardan alsam sorunla karışılaşır mıyım
saticilarin yorumlarini okumak lazim hocam.

Bütçene göre Samsung A serisi bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama anlattığın kullanım şekliyle A16 veyahut A26 sorunsuz götürür uzun süre bence.

Bütçene göre Samsung A serisi bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama anlattığın kullanım şekliyle A16 veyahut A26 sorunsuz götürür uzun süre bence.
Samsung A serisi bence segmentinde günümüzde pahalı kalıyor annemde A34 var bende redmi note 10 pro ikisi de 5 yıllık annemin telefonu inanılmaz Kasıyor şifre girme deseninde bile desen geriden geliyor benim redmi note 10 prom daha gündelik kullanimda bir kez bile donmadı hatta dead cells clash Royale gibi oyunlarda oynuyorum annemden extra biliyorum note 10 pro A36 nın rakibi ama olsun bu kadar fark olmamalı
Giriş segmentte eskiden note serisinin üzerinde yoktu şimdilerde fiyatları biraz artmış ve işlemci değişip mediatek e girmişler aklımı bu karıştırmıştı ama son karar olarak güvenilir bir satıcı bulabilirsem redmi note 12 pro 5G veya 13 pro 5G alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,579
Üyeler
193,083
Son üye
tigrusata
Geri