Dumbbell seti önerisi

batuhan02

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Arkadaşlar evde spor yapmaya başladım koşu bandı aldım ve yanına dumbbell seti almak istiyorum fakat düzgün bir set bulamadım. Önerisi olan var ise alabilirim.

Arkadaşlar evde spor yapmaya başladım koşu bandı aldım ve yanına dumbbell seti almak istiyorum fakat düzgün bir set bulamadım. Önerisi olan var ise alabilirim.
Bütçe?

Hocam yorumlara baktımda yeni üretimler baya sıkıntılı malzeme kalitesi düşmüş diyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En fazla 5 bin hocam biliyorum bu bütçeye düzgün bişey çıkmaz ama alabileceğimin en iyisini almaya çalışıyorum

Bu butce icinde en temizi arkadasin onerdigi gibi kaplama olanlar bence. Belki dusuk agirlik demir dokum alirsin 1 2 hafta sonra yetersiz kalir. Bu tip kaplama alirsan dikkatli kullanmanda fayda var kaplama oldugu icjn plastik kirilabiliyor icinden toz dokuluyor. Ben de evimde kullaniyorum icindeki ana malzeme cimento sanirum tek parca ama ufalanan parcalar kirik gorunce dokuluyor. Ben bant yapistirdim uzun sure kullandim. Silikon vb yapistirici ile kapatilabilir kiriklar. Sadece kullanirken dikkatli olman lazim yere firlatmaman lazim duzgunce koyarsan uzun sure goturur diye dusunuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,260
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri