Çözüldü✓ Bu monitörlerden hangisi alınır?

Beyaz Ekipman vs Siyah Ekipman

• Oy kullanan toplam üye
    6

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,518
AOC Q27G4ZR 27" vs Philips Evnia 27M2N3501PA 27"
Kararsız kaldım. Aslında full beyaz ekipman dizeceksem Philips Evnia, siyah ekipman dizeceksem AOC alacaktım. Fakat beyaz ekipmanda özellikle mouse'ta el terlemesinden kaynaklı çabuk sararma olacağından korkuyorum, setup'ı kuracağım yer fazla güneş görmüyor.

Kısaca asıl soru beyaz ekipman mı, siyah ekipman mı?

AOC Q27G4ZR 27" modelini aldım

Son düzenleme:
Bende özel seri sarı superlight 2 var o kadar diyim sana eli çok terleyen biri değilim bi de ona rağmen

bende o mousetan düşünüyorum hocam nasıl memnun musunuz? 5k ya değer mi?
Hocam değecek kısmı sana bağlı bu parayı bana kalırsa hiç bir mouse haketmez ama ben özellikle şeklini çok seviyorum sanki adamlar bana özel tasarlamış o kadar iyi geliyor bana 1i alacaktım çok az fark mı ne vardı ben alırken 2 almıştım 2 yıl önce. Benim alma sebebim üst seviye cs oynuyorum onun için. sende para sıkıntısı çok yoksa superlight 2 superstrike var yeni ben olsam onu alırdım eğer üst seviye rekabetçi fps oynuyorsan yoksa zaten bence gerek yok bu paralara. marka takıntısı yüzünden alma yani. ben tam detaylı bilmiyorum ama yarı fiyatından aşağı fiyatlara superlight la aynı özellikte ve hatta birebir aynı şekile sahip mouselar olduğunu biliyorum. Garantileri dandiktir belki, onun dışında onlardan da alabilirsin fiyatları daha uygun.

AOC Q27G4ZR 27" vs Philips Evnia 27M2N3501PA 27"
Kararsız kaldım. Aslında full beyaz ekipman dizeceksem Philips Evnia, siyah ekipman dizeceksem AOC alacaktım. Fakat beyaz ekipmanda özellikle mouse'ta el terlemesinden kaynaklı çabuk sararma olacağından korkuyorum, setup'ı kuracağım yer fazla güneş görmüyor.

Kısaca asıl soru beyaz ekipman mı, siyah ekipman mı?
Monitör olarak ben yerinde olsam Philips tercih ederdim ama ekipmanda beyaz tercih etmezdim

Hocam değecek kısmı sana bağlı bu parayı bana kalırsa hiç bir mouse haketmez ama ben özellikle şeklini çok seviyorum sanki adamlar bana özel tasarlamış o kadar iyi geliyor bana 1i alacaktım çok az fark mı ne vardı ben alırken 2 almıştım 2 yıl önce. Benim alma sebebim üst seviye cs oynuyorum onun için. sende para sıkıntısı çok yoksa superlight 2 superstrike var yeni ben olsam onu alırdım eğer üst seviye rekabetçi fps oynuyorsan yoksa zaten bence gerek yok bu paralara. marka takıntısı yüzünden alma yani. ben tam detaylı bilmiyorum ama yarı fiyatından aşağı fiyatlara superlight la aynı özellikte ve hatta birebir aynı şekile sahip mouselar olduğunu biliyorum. Garantileri dandiktir belki, onun dışında onlardan da alabilirsin fiyatları daha uygun.
Anladım hocam çok teşekkür ederim, hem günlük kullanımda hem de rekabetçi oyun oynarken üzmeyecek bi mouse bakıyorum. 2-3k modeller pek tatmin etmiyor beni, hazır hem bilgisayarı hem ekipmanları yükseltiyorken piyasadaki en sevilen mouselardan birini almak istedim. Şuan ki sıralamada mouse en son sırada o yüzden acele etmeyeceğim. Tekrar teşekkür ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör olarak ben yerinde olsam Philips tercih ederdim ama ekipmanda beyaz tercih etmezdim
Hocam biraz daha araştırdıktan sonra AOC modelini tercih ettim, siparişi geçtim. Tavsiye için teşekkür ederim yine de, iyi forumlar.

Geri